Craiova: Un poştaş a încasat 10 ani pensiile morţilor

Alexandru Dinu s-a oferit să ajute familiile unor persoane decedate din comuna Teasc, promiţându-le că se va ocupa el de toate demersurile pentru ca rudele să primească mai repede ajutorul de înmormântare.

La nici o săptămână, bărbatul a venit la poarta acestora, cu banii promişi. Nimeni nu a bănuit însă că poştaşul a adus sumele respective din buzunarul lui, păstrând în schimb documentele celor trecuţi în nefiinţă. Funcţionarii de la Casa de Pensii Dolj au continuat să trimită pensiile, dat fiind că nimeni nu solicitate ajutor de înmormântare, iar cuponul şi banii cuveniţi celor decedaţi au ajuns lunar la factorul poştal.

Alexandru Dinu a reuşit ca în câţiva ani să îşi ridice o casă nouă în comună. Oamenii spun că şi-a cumpărat şi maşini agricole din banii pensionarilor decedaţi.

„Are utilaje, dar nu le ţine acasă. Şi-a cumpărat un teren şi o magazie şi le-a dus acolo. Ne-am întrebat şi noi de unde a avut bani să facă toate aceste investiţii, iar acum am aflat ce a făcut şi nu ne vine să credem“, a spus o localnică.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

FotoJet jpg
8 boca arsenie  jpeg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg