Criminalul de 17 ani sufer─â de depresie

simeon stalpnicul png
Bogdan Ionel era socotit un tânăr talentat în arta fotografică

Supus unei expertize psihiatrice! Bogdan Ionel, pu┼čtiul de 17 ani care a omor├ót miercuri o elev─â de clasa a XII-a cu 30 de lovituri de cu┼úit, sufer─â de anxietate. Tat─âl l-a p─âr─âsit ├«nc─â de la na┼čtere, iar mama sa e plecat─â la munc─â ├«n Italia. Adolescentul locuia cu sora sa, ├«ntr-un apartament din Boto┼čani.

Elemente noi ├«n cazul s├óngeros de la Boto┼čani! Cadavrul Petronelei Mihalachi (18 ani) a fost g─âsit miercuri dup─â-amiaz─â ├«n p─âduricea de l├óng─â cimitirul Pacea. Elev─â la Colegiul Economic, fata a fost omor├ót─â cu 30 de lovituri de cu┼úit, dintre care una i-a atins inima. Anchetatorii l-au prins repede pe autorul faptei: Bogdan Ionel (17 ani), elev la ┼×coala de Coopera┼úie. Acesta a recunoscut c─â a ├«njunghiat-o pe Petronela, ├«n timpul unei ┼čedin┼úe foto, pe fondul unei r─âbufniri nervoase. 

├Än urma cercet─ârilor au ie┼čit la iveal─â detalii relevante privind suferin┼úele t├ón─ârului. Bogdan Ionel, care are o sor─â, a fost crescut doar de mam─â, ├«ntruc├ót tat─âl l-a p─âr─âsit ├«nc─â de la na┼čtere. Pentru a-┼či ├«ntre┼úine copiii, mama a plecat la munc─â ├«n Italia. Bogdan ┼či sora lui au tr─âit mult timp singuri, ├«ntr-un apartament cump─ârat ├«n Boto┼čani de mama lor. 

Bogdan urma cursurile ┼×colii de Coopera┼úie din Boto┼čani ┼či era pasionat de arta fotografic─â, fiind considerat un t├ón─âr talentat. Prin intermediul acestei pasiuni s-a cunoscut pe internet cu victima. 

simeon stalpnicul png
Petronela Mihalachi ┼či-a g─âsit sf├ór┼čitul ├«n p─âdure

Agresorul era m─âcinat de anxietate ┼či depresie. Descris de cunoscu┼úi drept o fire sensibil─â, elevul suferea fiindc─â familia sa nu era de acord cu rela┼úia pe care o avea cu o t├ón─âr─â din Boto┼čani. Adolescentul nu rata nici o ocazie s─â-┼či arate, pe re┼úelele sociale, iubirea ┼či devotamentul fa┼ú─â de prietena sa. El se certase mai ales cu sora sa, mai mare cu cinci ani, fiindc─â se opunea acestei rela┼úii. B─âiatul i-ar fi trimis surorii sale, ├«n ziua crimei, mesaje de amenin┼úare. La evaluarea psihologic─â, speciali┼čtii au considerat totu┼či c─â are discern─âm├ónt.   

Click! spune

Uciga┼čul ┼či victima  s-au dus miercuri ├«n p─âdure pentru o sesiune foto. La un moment dat, Bogdan a t─âb─âr├ót asupra Petronelei ┼či a ├«njunghiat-o repetat. Motivul? Fata i-ar fi spus c─â iubita lui este ur├ót─â ┼či gras─â, iar el ar fi avut o izbucnire nervoas─â. Faptul c─â avea cu┼úitul asupra sa indic─â posibilitatea ca omorul s─â fi fost premeditat.  

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
gianina corondan tb1000 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
giulia anghelescu2 png
andra maruta copii png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg