Cristian Coman, românul dispărut în atentatul de la Nisa, a fost găsit mort

Ultima actualizare:

    Adriana şi Cristian Coman, alături de fiul lor Denisfoto: SOS Nice
Adriana şi Cristian Coman, alături de fiul lor Denisfoto: SOS Nice

O veste tragică vine de la Nisa. Cristian Coman, dat dispărut în atentatul din oraşul francez a fost găsit. Din păcate, românul se află pe lista celor decedaţi. Soţia şi copilul său sunt în continuare internaţi în copil.

Marţi, prietenii cuplului au anunţat pe Facebook că trupul bărbatului a fost identificat printre morţii din accident.

„Mămici, tăticul Cristian a fost găsit. De acum, printre îngeri. Se va ruga pentru iubita lui soţie şi fiul lor, de acolo, de lângă El. Dumnezeu să-l odihnească, deşi nu de asta avea nevoie la cei 34 de ani! Vă mulţumesc“, a postat marţi o apropiată a familiei pe grupul de Facebook „Mămici mai tari ca Google“. Membrii grupului s-au implicat activ în ultima perioada pentru localizarea victimelor din tragedia de la Nisa.

MAE a confirmat că românul şi-a pierdut viaţa

"Ministerul Afacerilor Externe anunță cu profund regret decesul unui cetățean român în urma atacului de la Nisa, membru al familiei dată dispărută anterior. Autoritățile franceze au confirmat decesul.

Procedura de identificare a corpului neînsuflețit al victimei de cetățenie română, efectuată de către autoritățile franceze, s-a finalizat în urmă cu puțin timp, cu sprijinul autorităților române.

Reamintim că minorul și mama sa au fost identificați printre răniți, aflându-se internați în două spitale din Nisa. Starea lor de sănătate evoluează pozitiv", se arată în comunicatul transmis de Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Parteneri

image
image
image
image
image
image
hotel adobestock jpg
06 2021 11 03 21 38 59 2 jpg
Frații Tate - Andrew și Tristan Tate FOTO Inquam Photos / Alexandru Busca
dinți, zâmbet  sursa   shutterstock jpg
cirese jpg
O lucrare rar cântată în România:  monumentala Simfonie nr  2 de Sibelius, la Sala Radio jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net