«Cu premiul de la Click!MANIA voi găti pentru toată familia»

Ultima actualizare:

    Romeo Teodor Ario a fost foarte încântat de premiul câştigatFoto: Sever Gheorghe
Romeo Teodor Ario a fost foarte încântat de premiul câştigatFoto: Sever Gheorghe

Bani gheaţă, electronice, reduceri importante, dar şi super-electrocasnice. La Click!MANIA plouă cu premii pe gustul tuturor. Cumpără şi tu zilnic ziarul nostru şi verifică lozul de concurs.

Un fost bucătar îşi va putea pune în valoare ideile culinare, graţie grilului Delimano pe care tocmai l-a câştigat la Click!MANIA. Romeo Teodor Ario (54 de ani), care în prezent este agent de securitate, a lăsat bucătăria restaurantului pentru cea de acasă. Aici inventează reţete şi îi bucură pe toţi ai casei cu preparatele lui. „Acest gril nu putea pica mai bine. Abia aştept să gătesc prima pastramă cu el, care merge ca unsă cu must”, ne-a spus bucureşteanul. Domnul Ario ne-a mai spus că nu se aştepta să câştige acest premiu, mai ales că până acum nu a avut noroc la concursuri. Ziarul lui preferat însă l-a premiat. ”Citesc Click! de când a apărut. Am o colecţie impresionantă de ziare, care îmi ocupă o bună parte din casă”, ne-a mai spus norocosul cititor.

Şi tu poţi pune mâna pe premiile puse în joc. Tot ce trebuie să faci este să cumperi ziarul Click! şi să dezlipeşti clapeta din dreapta sus. Câştigi cu trei simboluri identice. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 6.500 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor e de 344.744 de lei. Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu o maşină, telefoane, bani şi multe alte surprize. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (300 de lei, 1.000 de lei şi 5.000 de lei), telefoane, tablete, baterii externe, grătare Delimano, robinete electrice, cuptoare cu microunde, geluri pentru dureri musculare şi cărţi de poveşti pentru copii. În plus, sunt puse în joc 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse. Premiile se revendică la numerele de telefon: 0318/603.425, 0318/603.426, 0318/603.427, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net