Cum se relaxează candidatele după o zi de campanie: Monica Macovei cu pisica, Elena Udrea în club

Ultima actualizare:

    Pisicuţa Dobi se uită la televizor cu Monica Macovei
Pisicuţa Dobi se uită la televizor cu Monica Macovei

După o zi agitată de campanie, candidaţii la fotoliul de la Cotroceni abia aşteaptă să se relaxeze în liniştea casei lor, departe de ochii mulţimii. Click! a aflat care sunt micile plăceri ale pricipalilor pretendenţi la Preşedinţie.

Cad din picioare când ajung acasă, după o zi de campanie intensă. Vizite de lucru, întâlniri cu alegătorii, participare la evenimente diverse. I-am întrebat pe candidaţi cum se relaxează când ajung acasă. Iată răspunsurile: Victor Ponta abia aşteaptă să mănânce pizza cu fiica lui Irinuca, Klaus Iohannis îşi îngrijeşte trandafirii, iar Călin Popescu-Tăriceanu găteşte. Doamnele candidate, Monica Macovei şi Elena Udrea,  sunt la poluri opuse.

“Eu sunt o persoană energică. Deci, şi când mă relaxez, o fac de o manieră activă. Îmi place să petrec mult timp printre oameni, mai ales printre tineri. Chiar zilele trecute am fost într-un club din Centrul Vechi din Bucureşti alături de prieteni şi ne-am distrat împreună. Am cântat până spre dimineaţă. Ieşirea asta m-a ajutat foarte mult să mă relaxez şi a redus mult stresul cauzat de campania electorală. Pot spune că mi-am reîncărcat bateriile printre tineri şi a fost poate cea mai plăcută seară din această campanie electorală”, ne-a mărturisit Udrea.

Elena Udrea s-a distrat în club cu prietenii
Elena Udrea s-a distrat în club cu prietenii

Monica Macovei are un cu totul alt fel de a-şi încărca bateriile. Se joacă cu pisicuţa Dobi, care îi arată multă afecţiune.

“După o zi de muncă ascult muzică, în special Beethoven, sau citesc. Am mai tot timpul o carte în geantă. Iar atunci când îmi place o carte, mă pune pe gânduri, o recitesc şi îi caut noi înţelesuri”, ne-a destănuit Monica Macovei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net