Damian Drăghici, concert în scop caritabil

Ultima actualizare:

Damian Drăghici & Brothers, Bogdan Ioan, câștigător la Vocea României în 2018, și Franny, o tânără artistă, vor cânta pentru cei 170 de copii cu autism din cele două centre ATCA. Toți banii obținuți în urma vânzării biletelor se vor transforma în ore de terapie pentru micuți. Evenimentul are loc marţi, 2 aprilie, în Quantic Pub.

“Mă dedic oricărei cauze caritabile, dar mai ales celor care au ca scop ajutorarea copiilor. Asta m-a sensibilizat întotdeauna, cu atât mai mult acum, când s-a născut copilul meu”, mărturisește Damian Drăghici. Biletele costă 60, 80 sau 100 de lei.

Capcană pentru un bărbat căsătorit, la teatru

O soţie dispărută, o femeie suspectă şi un bărbat împins la limita nebuniei. Acestea sunt ingredientele piesei „Capcană pentru un bărbat căsătorit”, care se joacă miercuri, 10 aprilie, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti. Este un adevărat thriller psihologic, un roller coaster de emoţii, un spectacol plin de suspans, intrigă şi comic, cu o răsturnare de situaţie de-a dreptul „criminală”. Cosmin Seleşi joacă rolul unui proaspăt soţ a cărui soţie dispare, iar după 10 zile de tăcere deplină, e nevoit să ceară ajutorul poliţiei. Între timp, un preot straniu îi aduce partenera acasă. Spre surprinderea lui, nu e soţia, ci o tânără fermecătoare (Alexandra Velniciuc) care se dă drept soţie. Se prevede oare un complot? Haideţi să aflaţi. Biletele costă 50, 60, 70 sau 80 de lei. 

André Rieu, 4 spectacole la Cluj-Napoca

Celebrul violonist André Rieu  susţine 4 concerte pe scena BT Arena din Cluj-Napoca în zilele de  4, 5, 6 şi 7 aprilie, ultimul fiind programat datorită cererii publicului. “Regele valsului”, alături de muzicienii Johann Strauss Orchestra, îi va încânta pe cei peste 25.000 de spectatori cu un show cuprins în cadrul turneului mondial 2019. Biletele pornesc de la 200 de lei şi ajung la 680 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net