Dani Mocanu, la chef cu poliţistul care l-a amendat. ”Mi-a întins o capcană”

Ultima actualizare:

    Dani Mocanu face acuzaţii la adresa poliţistului Emanuel CroitoruFoto: Captură Dani Mocanu / Primul vlog
Dani Mocanu face acuzaţii la adresa poliţistului Emanuel CroitoruFoto: Captură Dani Mocanu / Primul vlog

Episod halucinant în Argeş! Amendat pentru că nu avea declaraţia pe proprie răspundere, manelistul Dani Mocanu a fost invitat ulterior la ziua de naştere a unuia dintre poliţiştii care l-au sancţionat. Cazul a luat o întorsătură neaşteptată, întrucât Mocanu susţine că agentul a vrut să-l compromită.

Manelistul Dani Mocanu a postat pe Facebook o imagine cu el şi cu poliţistul Emanuel Croitoru, din Piteşti, susţinând că agentul respectiv i-ar fi cerut scuze. Agentul îl amendase cu 2.000 de lei în noaptea de 13 spre 14 aprilie, întrucât nu avea la el declaraţia pe proprie răspundere, conform ordonanţelor militare. „El este poliţistul care m-a amendat săptămâna trecută. Numele lui este Croitoru Emanuel. După cum se vede în această fotografie, omul m-a chemat la el acasă, m-a cinstit cu un pahar de vin roşu, iar apoi şi-a cerut scuze pentru cele întâmplate. Băiat bun... cu toate că nu este deontologic să chemi un om la băutură după ce l-ai sancţionat“, a scris Mocanu pe pagina sa de pe reţeaua socială.

Manelistul, la ziua de naştere a agentului
Manelistul, la ziua de naştere a agentului

La câteva zile după această postare, Dani Mocanu a făcut o filmare pe vlogul său, în care îl acuză pe poliţist că l-ar fi invitat la ziua lui ca să bea şi ulterior să-l amendeze, cu intenţia de a-l discredita. Mocanu povesteşte că doar a dus un pahar cu vin la buze, iar echipajul de poliţie care l-a urmărit după ce a plecat de la petrecere l-a verificat la Piteşti cu etilotestul, rezultatul fiind zero. 

Cântăreţul de manele recunoaşte că a fost sancţionat „pe bună dreptate“, deoarece nu avea declaraţia pe proprie răspundere, şi că a doua zi a făcut o postare pe reţelele sociale, pentru ca poliţistul, “cu ajutorul lui Dumnezeu”, să-şi ceară scuze. „Respectivul poliţist a văzut postările mele şi probabil s-a simţit un pic deranjat. După două zile, am primit un mesaj de la un om de afaceri din Piteşti cu care sunt prieten şi care mi-a spus: «Poliţistul care te-a sancţionat ne-a chemat la el, e ziua lui, face 26 de ani, a spus că îi pare rău de ceea ce s-a întâmplat şi că ne invită la el acasă, pentru un pahar de vin». M-am schimbat şi m-am dus cu maşina la 20 de kilometri de Piteşti, la ziua de naştere a agentului Emanuel Croitoru, unde mai erau 15 - 20 de poliţişti. M-am făcut că beau un pahar de vin, însă am pus doar la buze paharul. După ora unu noaptea am plecat, un echipaj de poliţie m-a urmărit, iar la intrarea în cartierul Războieni, din Piteşti, am fost oprit şi întrebat dacă am băut. L-am sunat pe domnul Croitoru să le spună colegilor săi că sunt om serios şi că nu am băut, însă mi-a închis telefonul. Am fost testat cu etilotestul, însă cum nu băusem, rezultatul a ieşit zero. Domnul Croitoru mi-a întins o capcană, era sigur că am băut la ziua lui şi a vrut să mă aresteze pe bune“, se plânge Dani Mocanu. 

„Vă aducem la cunoştinţă că au fost dispuse verificări, urmând ca, în funcţie de rezultatul acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, spun reprezentanţii Poliţiei Argeş pentru adevaru.ro. 

În 2016, poliţistul era erou: salvase două vieţi
În 2016, poliţistul era erou: salvase două vieţi

Emanuel Croitoru a salvat două persoane dintr-un accident de maşină, la Piteşti, în urmă cu aproape patru ani. Atunci, poliţistul a intrat într-un autobuz, printr-un geam spart, a scos o femeie blocată şi i-a acordat primul ajutor şoferului rănit. Agentul se afla în timpul liber, dar n-a ezitat să intervină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net