De neimaginat! A dormit în pat cu sora moartă, timp de un an, pentru a-i încasa pensia

Ultima actualizare:

    Casa în care a fost găsit cadavrul mumificatFoto: "Adevărul"
Casa în care a fost găsit cadavrul mumificatFoto: "Adevărul"

Episod cumplit! Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitatea Breaza (Prahova), a fost reţinut de poliţişti în urma unei descoperiri teribile. Individul a fost prins că a încasat pensia surorii sale, deşi femeia era decedată de un an! Bărbatul a ascuns totul, ba chiar a dormit cu cadavrul în pat, de teamă să nu rămână fără bani.

Constantin Istrate s-a dat de gol duminică seară. Aflat în stare avansată de ebrietate, bărbatul de 58 de ani a mers în oraş să-şi mai cumpere băutură. Când s-a întors spre casă, s-a dezechilibrat şi a alunecat într-un şanţ. Incapabil să se ridice, individul a sunat un vecin pe care l-a rugat să vină şi să-l ajute, spunându-i că nu se simte bine.

Cadavrul, acoperit cu mai multe pături

Vecinul n-a înţeles că Istrate se afla în şanţ şi nu acasă, aşa că a mers la direct la locuinţă. Omul a forţat intrarea în casa lui Istrate şi a descoperit nenorocirea. Pe patul din dormitor se afla cadavrul mumificat al unei femei, sora vecinului care îi ceruse ajutor. Chemaţi la faţa locului, poliţiştii şi medicul legist au constatat că femeia – care suferise în timpul vieţii de un handicap grav – murise de aproximativ un an. Cadavrul era acoperit cu mai multe pături, iar fratele său a dormit alături în toată această perioadă de timp, doar pentru a încasa pensia de handicap şi de însoţitor, singurul său venit constant.

Când a aflat că poliţia i-a intrat în casă, Istrate a fugit, însă a fost prins în apropierea unei păduri. În cauză a fost deschis un doasr penal, iar bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, întrucât anchetatorii trebuie să afle dacă are discernământ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net