De unde își cumpără Clotilde Armand cerceii? Răspunsul incredibil

image
Clotilde Armand a pierdut la limit─â alegerile pentru prim─âria sectorului 1 al Capitaleifoto: arhiv─â personal─â

├Änalt─â, stilat─â, plin─â de farmec! Candidata Uniunii Salva╚Ťi Bucure╚Ötiul la prim─âria sectorului 1 al Capitalei, fran╚Ťuzoiaca Clotilde Armand, pare s─â fie omul momentului, chiar dac─â a pierdut la limit─â alegerile. ├Äntrebat─â de unde ├«╚Öi cump─âr─â cerceii supradimensiona╚Ťi cu care a fost admirat─â ├«n toate apari╚Ťiile publice, Armand a dat un r─âspuns surprinz─âtor.

Cerceii lui Clotilde Armand au devenit un subiect ├«n sine de c├ónd fran╚Ťuzoaica a intrat ├«n cursa pentru prim─âria sectorului 1 al Capitalei. Supradimensiona╚Ťi, cu un aspect vechi, cerceii i-au atras aten╚Ťia Simonei Gherghe, care a lansat public ├«ntrebarea. ÔÇŁO rug─âm pe doamna Clotilde Armand s─â ne spun─â ╚Öi de unde ├«╚Öi cump─âr─â cerceii. To╚ŤiÔÇŁ, a scris Simona Gherghe pe pagina personal─â de Facebook.

R─âspunsul fran╚Ťuzoaicei este, trebuie s─â recunoa╚Ötem, surprinz─âtor. Clotilde Armand nu are vreun distribuitor secret ╚Öi nici nu a mo╚Ötenit o cutie cu bijuterii de la str─âbunica. "Am v─âzut c─â toat─â lumea e dezamagit─â c├ónd dau r─âspunsul: de la t├órgul de vechituri. ├Än Rom├ónia are o conota╚Ťie negativ─â, dar s─â ╚Öti╚Ťi c─â toate antichit─â╚Ťile care reprezint─â trecutul nostru ╚Öi au ╚Öi aceast─â parte artistic─â... aceste t├órguri de vechituri sunt pentru mine ca o c─âutare de comori", a declarat fran╚Ťuzoaica la B1, miercuri, 8 iunie.

george simion port popular jpg
BeFunky collage (33) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg