Doamne, ce tragedie! Însărcinată în luna a opta, o tânără s-a spânzurat

simeon stalpnicul png
Lia se căsătorise anul trecut

Totul părea în regulă în familia lor, tocmai de aceea vestea că Lia R., de 22 de ani, din localitatea bihoreană Burzuc, și-a pus capăt zilelor i-a șocat pe cunoscuți. Tânăra a fost găsită spânzurată chiar de soțul său, scrie adevarul.ro.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Potrivit procurorilor, din primele date nu există suspiciuni de crimă. Rezultatele finale ale investigaţiilor făcute de medicii legişti vor fi transmise procurorului abia săptămâna viitoare, însă anchetatorii nu au găsit urme care să conducă la ideea că tânăra ar fi fost victima unei agresiuni.

Tânăra era contabilă, s-a căsătorit în toamna anului trecut şi provine dintr-o familie cu situaţie financiară bună. Potrivit unor apropiaţi din rândul localnicilor, Lia şi soţul ei au făcut nunta în luna noiembrie anul trecut, iar, de atunci, locuiesc singuri într-o casă izolată de la marginea satului.

Femeia ar fi urmat să-l nască pe primul său copil, prin cezariană, în următoarele două săptămâni, mai scrie adevarul.ro.

Gestul ei i-a şocat pe apropiaţi, mai ales că ea şi soţul ei păreau fericiţi, iar, de curând, cumpăraseră pătuţul şi hăinuţele pentru copil.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg
foto1 front spion profimedia jpg