Doctor Menci a scris deja două cărți în închisoare

Ultima actualizare:

    Şi pe ei i-a lovit inspiraţia!
Şi pe ei i-a lovit inspiraţia!

Profesorul Gheorghe Mecinicopschi (65 de ani) condamnat, în 2014, la opt ani de închisoare, în dosarul ”Privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare”, şi-a găsit de lucru la Penitenciarul Rahova. În doar şapte luni a scris două cărţi, astfel că pedeapsa îi va fi redusă cu două luni.

Prof.dr. Gheorghe Mecinicopschi sau Doctor Menci îşi continuă activitatea ştiinţifică şi în spatele gratiilor. Pentru ca timpul să zboare mai repede, el scrie cât e ziua de lungă, iar pe fiica lui o roagă adesea să-l aprovizioneze cu coli albe şi cărţi. Arestat anul trecut, în august, în urma privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, celebrul nutriţionist, vestit ca duşman al E-urilor, a scris deja două cărţi: ”Cerealele glutenice şi boala celiacă” (preţ 31,73 lei) şi ”Alimentaţia şi patogeneza bolilor cardiace” (26, 68 lei), ce pot achiziţionate de pe www.librărie.net. Doctor Menci este condamnat la opt ani de închisoare, însă familia acestuia a depus, pe 19 martie, o cerere de graţiere, motivând  că profesorul, grav bolnav, nu poate suporta regimul de detenţie. Peste 2.500 de persoane au semnat pentru graţierea sa. Pedepsa unui deţinut se poate micşora cu până la 30 de zile, pentru fiecare carte publicată. Dr. Menci recuperează 60 de zile de libertate.

Şi pe ei i-a lovit inspiraţia!

Gigi Becali a publicat, anul trecut, volumul ”Muntele Athos, patria ortodoxiei”, în 9.000 de exemplare, la preţul de 40 de lei. Adrian Năstase a stat la Jilava 604 de zile şi a scris trei cărţi, două fiind pe piaţă, ”Exerciţiu de libertate” şi ”Cele două Românii”. Pentru volumele sale i s-a redus pedeapsa cu 105 zile. Sorin Ovidiu Vântu a vrut să scape de 30 de zile de detenţie, şi a lansat cartea «România - studiu comparativ între trei epoci consecutive”.  

Iată cărţile  scrise  de Gheorghe  Mecinicopschi
Iată cărţile scrise de Gheorghe Mecinicopschi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
prices in greece store jpg
mancare de tip fast food jpg
cutremur in romania jpg
Ozempic jpg
costel constantin a murit jpg
celulita jpg
front bloc jpg
12017640 525980050886004 8476851395779044594 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net