Doi argeșeni i-au spart casa unui prieten și l-au jefuit de 100.000 de lei. Cum au fost prinși hoții


    Hoții au fost prinși de polițiștiFoto: ziaruldearges.ro
Hoții au fost prinși de polițiștiFoto: ziaruldearges.ro

Un tânăr din Pitești care le-a împărtășit amicilor planul său de a cumpăra o casă a fost prădat chiar de unii dintre aceștia. Aflând chiar de la el că are în casă o importantă sumă de bani, doi indivizi, ajutat de un al treilea, au reșit să-l lase lefter pe cel care visa să-și achiziționeze un apartament.

Lovitura a fost dată la pont, spun polițiștii, care au reușit să-i identifice și să-i prindă pe cei doi hoți cu ajutorul camerelelor de supraveghere din zonă. În urma cercetărilor, oamenii legii au ajuns la concluzia că indivizii, Cristian P. (39 de ani), din Hârseşti şi George F. (29 de ani), din Răteşti au aflat de existența banilor chiar de la victimă. Piteşteanul le-a povestit mai multor persoane despre intenţia sa de a-şi achiziţiona un apartament şi că ţine banii ”la saltea”, adică în casă. Se presupune că în „afacere” mai este implicată o a treia persoană, un individ foarte apropiat victimei, care le-a spus celor doi hoţi unde își ține cheile de la casă, mai exact în propriul autoturism. Astfel, cei doi l-au urmărit până la locul de muncă unde i-au spart maşina, au plecat cu cheile şi aşa au dat lovitura, scrie ziaruldearges.ro.

Au furat peste 100.000 de lei

Pe 17 iunie, hoții au intrat în casa piteșteanului, de unde au luat aproximativ 70.000 de lei şi 4.000 de euro. Patru zile mai târziu, când poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare în Argeş şi Dâmboviţa, la locuinţele celor bănuiţi, au găsit doar 30.000 de lei, documente contabile, precum şi alte mijloace de probă.

Hoții au fost identificați și, ulterior, prinși, cu ajutorul camerelor supraveghere instalate la bloc, care i-au surprins pe autori atât lângă autoturism, cât şi în zona imobilului unde locuieşte victima. Polițiștii sunt pe urmele celui de-al treilea individ implicat în acest caz.

Citește și:

VIDEO Hoții care i-au spart casa lui Vanghelie au fost prinși. Au dat spargere de 300.000 de euro

Casa Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu, călcată de hoți. Ce le-a dispărut celor doi soți

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg