Dosarul lui Mircea Băsescu va fi judecat de miercuri la Tribunalul Constanţa

15 iulie 2014
simeon stalpnicul png
Mircea B─âsescu

Dosarul ├«n care Mircea B─âsescu ┼či Marian C─âp─â┼ú├ón─â au fost trimi┼či ├«n judecat─â ├«n dosarul privind mita de la familia lui Bercea Mondial a fost ├«nregistrat la Tribunalul Constan┼úa, transmite Mediafax. Acesta va fi judecat miercuri, ├«n camer─â preliminar─â.

Mircea B─âsescu ┼či Marian C─âp─â┼ú├ón─â au fost trimi┼či ├«n judecat─â luni, ├«n dosarul ├«n care fratele pre┼čedintelui este acuzat c─â, prin intermediul lui C─âp─â┼ú├ón─â, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni la judec─âtori s─â dispun─â o sentin┼ú─â favorabil─â ├«n procesul lui Bercea Mondial.

Dosarul ├«n care apar ca inculpa┼úi Mircea B─âsescu ┼či Marian C─âp─â┼ú├ón─â, a fost ├«nregistrat la Sec┼úia Penal─â a Tribunalului Constan┼úa cu data de 14 iulie, iar primul termen de judecat─â a fost stabilit pentru miercuri, 16 iulie.

├Änainte de a fi trimis ├«n judecat─â, Mircea B─âsescu a formulat o cerere de revocare a m─âsurii arest─ârii preventive. Dosarul a fost ├«nregistrat ├«n 9 iulie ┼či trebuia s─â fie luat mar┼úi ├«n discu┼úie.

Avocatul lui Mircea B─âsescu, Nelu Ta┼čc─â, a declarat, mar┼úi, la intrarea ├«n sediul Tribunalului Bucure┼čti, c─â cel mai probabil cererea nu va mai fi judecat─â la aceast─â instan┼ú─â, ├«ntruc├ót nu mai este competent─â ├«n solu┼úionarea cauzei, dup─â ce fratele pre┼čedintelui a fost trimis ├«n judecat─â ┼či dosarul a fost transmis Tribunalului Constan┼úa.

Avocatul a spus c─â ├«n sus┼úinerea cererii de revocare a m─âsurii preventive vor fi invocate lipsa dovezilor ┼či raportul de expertiz─â, care, ├«n opinia ap─âr─ârii, este neclar.

├Äntrebat dac─â Mircea B─âsescu va fi transferat la Penitenciarul Poarta Alb─â, avocatul a spus c─â fratele pre┼čedintelui ar urma s─â fie transferat la Constan┼úa, dar nu poate s─â precizeze c├ónd se va ├«nt├ómpla acest lucru. Avocatul a precizat c─â legea prevede ca transferul s─â aib─â loc la trei zile de la data la care a fost sesizat─â instan┼úa s─â judece dosarul de fond.

Avocatul lui Mircea B─âsescu a depus ├«n 9 iulie, la Tribunalul Bucure┼čti, cererea de revocare a m─âsurii arest─ârii preventive.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg