E OFICIAL! Vanghelie, despre relaţia cu Oana Niculescu-Mizil: «M-a atras structura ei»

simeon stalpnicul png

După câteva luni de când sunt împreună, primarul Sectorului 5 din Capitală, Vanghelie Marian, a recunoscut că are o relaţie de amor cu Oana Niculescu-Mizil.

Marian Vanghelie a recunoscut marţi seară la «Un Show Păcătos» că se iubeşte cu Oana Mizil. Atât primarul, cât şi deputatul PSD sunt căsătoriţi.

«Da, e adevărat, nu am nimic de ascuns. M-a atras foarte mult structura ei, aşa ca om. De cât să spun, nu ştiu...! Nu sunt de acord că amestecăm viaţa privată în toate mizeriile jocurilor politice. Eu şi Oana suntem doi oameni liberi.

Eu de un an de zile m-am despărţit de soţia mea cu care am hotărât, totuşi, să creştem împreună copilul pe care îl avem, iar de câteva luni trăiesc o poveste de dragoste cu Oana Mizil. Amândoi ne ştim de câţiva ani. Nu vrem repezim lucrurile, ci să le lăsăm aşa cum le aşază Dumnezeu!», a declarat Vaghelie.

"Dar viaţa personală a lui Marian Vanghelie nu e atât de importantă faţă de ce se întâmplă în România în zilele acestea, faţă de oamenii care se află acum la Piaţa Universităţii", a mai spus edilul Sectorul 5 din Bucureşti.

Oana Niculescu-Mizil

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
Icoana Basilica ro webp
cosmin selesiB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg