EXCLUSIV! Oana Mizil, cu mâncare la pachet pentru Vanghelie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dragostea trece şi prin stomac, spune o vorbă de bătrâni! Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, are grijă ca primarul să nu rămână flămând, aşa că îi duce mâncare la pachet de la restaurante selecte.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie se răsfaţă la greu unul pe celălalt. Dacă primarul obişnuia să-i trimită trandafiri roşii în miez de noapte, nici Oana nu se lasă mai prejos.

Fotoreporterii Click! au surprins-o, în urmă cu două zile, luând masa la un restaurant select din Capitală alături de o prietenă.

La sfârşit, Oana s-a gândit şi la iubitul care o aştepta acasă, aşa că i-a luat şi lui Marian mâncare la pachet. Angajaţii de la "Uptown" au împachetat totul într-o casoletă, pe care Oana a dus-o cu grijă. Iubita primarului sectorului 5 s-a pupat cu prietena cu care luase prânzul şi a pornit grăbită spre Mercedesul lângă care o aştepta şoferul.

Probabil se grăbea să ajungă acasă la iubit cu bunătăţile calde! Oana Mizil (38 de ani) şi Marian Vanghelie (44 de ani) sunt împreună de un an, relaţia lor şocând iniţial multă lume. În cel mai recent număr al revistei „OK!", Oana declara că Marian e un tip foarte romantic şi că îşi doreşte trei copii cu el.

Preţuri de lux

Restaurantul bucureştean "Uptown", cu atmosferă selectă şi preţuri „piperate", e frecventat de VIP-uri autohtone. Iată câteva preţuri.

Aperitive: pacheţele de primăvară cu raţă - 35 de lei, calamari la grătar - 38 de lei sau tartar de ton -59 de lei. Salatele costă între 30 şi 54 de lei, iar o porţie de paste şi risotto, între 24 şi 64 de lei.

La felul principal te poţi delecta cu medalion de vită la grătar - 70 de lei, cotlet de miel - 75 de lei sau raţă crocantă - 52 de lei.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net