EXCLUSIV! Şi-a făcut două vile din banii de la Loto

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Banii nu i-au luat minţile! Gheorghe D., bucureşteanul care anul trecut, în noimebrie, s-a trezit milionar în euro a rămas un om simplu.

A investit, totuşi câteva sute de mii de euro, în case şi îl sfătuieşte pe misteriosul care a a câştigat, duminica trecută, peste 2,7 milioane de euro la Loto să fie chibzuit şi să-i depună la bancă.

A câştigat 7 milioane de euro la 6/49, dar duce o viaţă modestă. Nea Gică (60 de ani), aşa cum este alintat de cunoscuţi, lucrează, în continuare, ca şofer, iar Stănica, soţia lui, se ocupă singură de casă.

"Înainte aveam un venit de 1.200 de lei, acum aveam fără număr. Pensia de 500 de lei o donez surorii mele" Stănica, soţia câştigătorului

simeon stalpnicul png

Femeia ne-a întâmpinat, ieri,la poartă, de unde se auzea muzică populară. Era îmbrăcată modest şi avea treabă de nu-şi mai vedea capul.

„Fac ceva de mâncare şi spăl. Nu angajez menajeră pentru că îmi place să le fac eu pe toate, aşa cum am fost învăţată. Şi grădina de la ţară tot eu cu soţul o muncim. Suntem la fel cum eram şi înainte să câştigăm atâţia bani la Loto. Avem acelaşi autoturism, doar prin casă ne-am mai luat un aspirator şi o maşină de spălat. În rest, nimic! N-am fost plecaţi nici în vacanţe", ne-a mărturisit Stănica, de 60 de ani. Singura investiţie pe care a făcut-o, împreună cu Gheorghe, a fost să cumpere o casă şi un teren.

„Vila este pentru băiatul nostru, care îşi dorea să se mute de la bloc la curte, iar noi ne-am luat un teren, unde ne construim o căsuţă", ne-a povestit femeia.

Ea l-a sfătuit pe cel care a câştigat, duminică, cele peste 2,7 milioane de euro Loto să fie chibzuit, să ajute nevoiaşii şi să bage banii la bancă. La fel au făcut şi ei.

Imediat ce au intrat în posesia celor şapte milioane de euro, soţii norocoşi i-au dat o parte din bani fiului, o altă parte i-au depus în bancă, de unde, lună de lună, primesc 1.000 de euro dobândă şi o altă sumă au investit-o în titluri de stat.

Au operat un orb şi au ajutat o biserică

Soţii milionari ajută pe toată lumea. Un vecin care are probleme cu vederea a fost operat pe cheltuiala lor. Viorel Dordea şi-a pierdut vederea din cauza glaucomului care i-a afectat ambii ochi.

simeon stalpnicul png

După sărbătorile de iarnă, Stănica şi Gheorghe l-au dus pe om să-l opereze. „Acum e mai bine. Nu văd, dar zăresc ceva", ne-a spus omul. Nici biserica din comuna unde s-a născut milionarul nu a fost uitată. Tot banii din căştigaţi la Loto i-au refăcut pictura şi i-au băgat încălzire centralizată.

Toată lumea din Topoloveni îl caută pe marele câştigător!

Topoloveniul nu-şi mai găseşte liniştea de trei zile încoace. Asta de când s-a aflat că marele câştigător care s-a ales duminică la Loto 6 din 49 cu peste 2,7 milioane de euro se ascunde printre cei 10.000 de locuitori ai urbei

simeon stalpnicul png

În centrul oraşului, pe băncile din faţa primăriei, mai mulţi cetăţeni îşi împărtăşesc rezultatele absolut nesatisfăcătoare ale unor investigaţii sumare pe care le-au derulat pe cont propriu.

Constantin Răceanu, pensionar de rând, se lamentează plin de deznădejde:  „Nu se aude nimic pe aici. Am întrebat încolo şi-ncolo, dar nu spune nici unul. Nu ştim cine e, ţine secret şi nu poţi să-l obligi să spună. Când o începe să ridice construcţii şi să umble cu maşini scumpe, atunci se află”.

Un zvon care a făcut ocolul Topoloveniului, de la fabrica de magiun până la supermarketul „Jam”, îl localizează pe câştigătorul celor 2,7 milioane de euro printre angajaţii magazinului de electrocasnice „Rombiz”.

Reporterii Adevărul au aflat că angajaţii sunt, de fapt, doi. O tânără fată pe care am găsit-o în faţa magazinului încărcând un aragaz într-o dacie „papuc” şi un bărbat care era în ziua lui liberă.

Fata cu aragazul ne-a lămurit: „Nu e colegul meu, ar fi fost bine să fie. Au vrut nişte prieteni să râdă de el şi au răspândit zvonul. Ieri s-a împrumutat la mine de nişte bani şi chiar zicea «bine era să fi fost eu câştigătorul»”.

«Să facă o hidrocentrală pe Argeş»Gheorghe Boţârcă,  primar Topoloveni

Edilul se jură că identitatea milionarului îi este străină. „Domnule, s-a zvonit că e o angajată din primărie, dar a fost o păcăleală de 1 aprilie făcută între colegi. Vă rog să mă credeţi că nu ştiu cine este, ştiu doar că biletul a fost jucat la agenţia noastră de aici. Pe mine mă bucură, este un merit al jucătorilor din Topoloveni. La o asemenea sumă este foarte bine să fie şi consiliat. Eu l-aş sfătui să se îndrepte spre energiile verzi, sunt centralele acestea fotovoltaice, sau poate să facă o hidrocentrală pe Argeş. De asemenea, mai poate să investească într-un centru de colectare şi sortare a produselor pomicole”.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net