O sta╚Ťie de betoane a explodat ├«n Voluntari. Mai multe locuin╚Ťe au fost distruse

20 ianuarie 2022

A fost explozie ├«n Voluntari! O explozie s-a produs, ast─âzi, la o fabric─â de ciment din Voluntari, pe strada Cernavod─â. ├Än urma incidentului, o cantitate foarte mare de praf  s-a ├«mpr─â┼čtiat ├«n aer ┼či s-a depus pe casele din zon─â.

image

UPDATE: "├Än cursul zilei de ast─âzi, ├«n jurul orei 12:25, Inspectoratul de Poli╚Ťie al Jude╚Ťului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul c─â, ├«n ora╚Öul Voluntari s-a auzit o explozie, de la o fabrica de ciment din localitate. La fa╚Ťa locului s-au deplasat poli╚Ťi╚Ötii din Voluntari, pentru efectuarea de activit─â╚Ťi specifice, unde au constatat c─â ar fi fost anumite probleme la instala╚Ťia de umplere a unui silozÔÇŁ, se arat─â ├«ntr-un comunicat al Poli╚Ťiei. 

ÔÇ×Poli╚Ťi╚Ötii ora╚Öului Voluntari au deschis un dosar penal, ├«n care se efectueaz─â cercet─âri, sub aspectul s─âv├ór╚Öirii infrac╚Ťiunii de distrugere din culp─â, urm─ârirea penal─â fiind sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe l├óng─â Judec─âtoria Buftea", mai spun anchetatorii. 

├Än urma defec╚Ťiunii, o cantitate de praf de ciment s-a ├«mpr─â╚Ötiat ├«n atmosfer─â ╚Öi s-a depus pe imobilele din proximitatea statiei de betoane.

╚śTIREA INI╚ÜIAL─é

Toate casele din imediata apropiere a străzii au fost afectate. Până la ora transmiterii acestei știri, nu au fost raportate victime.

A fost explozie la o sta╚Ťie de betoane din Voluntari. 

Zeci de locuin╚Ťe au fost afectate. 

Nisipul a acoperit casele oamenilor. 

Nu sunt victime. Nu a fost necesar─â nici interven╚Ťia celor de la SMURD. 

La fa╚Ťa locului au ajuns echipaje de poli╚Ťie. 

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg