Facebook, tot mai multe pl├óngeri din partea internau╚Ťilor. Platforma de socializare are din nou probleme de func╚Ťionare

4 decembrie 2021
facebook 0 png
Foto: cjvs.ro

Sute de persoane s-au pl├óns pe alte re╚Ťele de socializare c─â una dintre cele mai mai platforme de acest tip, Facebook, le joac─â feste. Se pare c─â gigantul are din ce ├«n ce mai des probleme de func╚Ťionare.

Numeroase persoane au apelat s├ómb─ât─â la Twitter pentru a raporta probleme privind platforma de socializare Facebook. Ace╚Ötia au ata╚Öat ╚Öi 

fotografii ale site-ului, pe care ap─ârea doar mesaj de eroare. ÔÇ×Ne pare r─âu, ceva a mers prost. Lucr─âm s─â remediam acest lucru c├ót mai cur├ónd posibilÔÇŁ, transmite Facebook ├«n mesajul de eroare.Cite┼čte ├«ntreaga ┼čtire: Noi probleme pentru Facebook: Sute de persoane se pl├óng c─â re╚Ťeaua de socializare nu func╚Ťioneaz─â ├Än total au fost raportate 346 de probleme ├«n ultimele 24 de ore, potrivit Down Detector, citat de publica╚Ťia Mirror.

Re╚Ťelele de socializare se confrunt─â tot mai des cu probleme de func╚Ťionare

Sute de persoane au raportat c─â ├«nt├ómpin─â dificult─â╚Ťi ├«n a folosi Facebook, inclusiv ├«n Rom├ónia fiind semnalate probleme. Este a doua oar─â ├«n ultimele s─âpt─âm├óni c├ónd re╚Ťeaua de socializare se confrunt─â cu o astfel de situa╚Ťie. Utilizatorii au raportat, pe 19 noiembrie, c─â Facebook ╚Öi Instagram ÔÇ×au picatÔÇŁ, mii de persoane fiind afectate la momentul respectiv.

Internau╚Ťii s-au confruntat ├«ns─â cu cea mai mare problem─â de acest gen c├ónd pe 4 octombrie, Facebook, Instragram, Messenger ╚Öi Whatsapp au picat ├«n acela╚Öi timp pentru ╚Öase ore la nivel global. Toate se afl─â sub patronajul lui Mark Zuckerberg, care se afl─â ├«n prezent  ├«ntr-o opera╚Ťiune de rebranding, dorind s─â schimbe numele ÔÇ×FacebookÔÇŁ ├«n ÔÇ×MetaÔÇŁ ╚Öi s─â construiasc─â ÔÇ×MetaverseÔÇŁ-ul, dup─â spusele sale.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
Pensionari din România jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg