Fata unei judecătoare, şantajată cu poze indecente. Pedeapsă exemplară pentru vinovat

Ultima actualizare:

    Vlad Coşereanu a spart contul fetei şi a şantajat-o cu fotografii indecente
Vlad Coşereanu a spart contul fetei şi a şantajat-o cu fotografii indecente

Tânărul din Timişoara judecat pentru că a şantajat-o pe fosta sa iubită, fiica unei judecătoare din Timişoara, cu poze indecente, a primit prima sentinţă. Vlad Coşereanu a fost condamnat la la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare şi este obligat să îi plătească tinerei 10.000 de euro daune morale.

Vlad Coşereanu, în vârstă de 19 ani din Timişoare, a spart contul de Facebook al fostei iubite, fiica unei judecătoare, şi a şantajat-o pe fată cu poze indecente pentru a o forţa să se întoarcă la el. El a primit prima sentinţă, la Tribunalul Timiş.

Acuzat de accesul ilegal la un sistem informatic şi şantaj, tânărul a fost pus sub acuzare şi pentru pornografie infantilă, fata fiind minoră în perioada în care cei doi au avut o relaţie. Mai mult decât atât, la percheziţiile poliţiştilor ce la Crimă Organizată, acasă la Coşereanu a fost găsit şi un cartuş cu glonţ, tânărul fiind pus sub acuare şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, conform adevarul.ro.

În urma procesului judecat pe fond la Tribunalul Timiş, Coşereanu a fost condamnat pentru toate infracţiunile de care este acuzat la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de trei ani. De asemenea, judecătorii l-au obligat pe tânăr la plata unei sume de 10.000 de euro daune morale pentru fosta iubită pe care a şantajat-o să se întoarcă la el. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. Datele existente pe internet, dar şi comportamentul său arată că Vlad Coşereanu era obsedat de fiica judecătoarei din Timişoara. Pentru a-şi arăta dragostea faţă de iubita sa, Coşereanu a publicat, în iarna anului trecut, pe canalul Youtube, un filmuleţ de un minut şi zece secunde, cu o inimioară şi un drum formate din lumânări, prin care îşi exprimă sentimentele pentru “o persoană specială”. Tot în mediul mediul virtual, într-o secţiune dedicată poveştilor de dragoste de pe site-ul postului de radio Kiss FM, Coşereanu a pus mai multe fotografii în care arată povestea de iubire dintre el şi fiica judecătoarei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net