Fata unei judecătoare, şantajată cu poze indecente. Pedeapsă exemplară pentru vinovat

image
Vlad Coşereanu a spart contul fetei şi a şantajat-o cu fotografii indecente

Tânărul din Timişoara judecat pentru că a şantajat-o pe fosta sa iubită, fiica unei judecătoare din Timişoara, cu poze indecente, a primit prima sentinţă. Vlad Coşereanu a fost condamnat la la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare şi este obligat să îi plătească tinerei 10.000 de euro daune morale.

Vlad Coşereanu, în vârstă de 19 ani din Timişoare, a spart contul de Facebook al fostei iubite, fiica unei judecătoare, şi a şantajat-o pe fată cu poze indecente pentru a o forţa să se întoarcă la el. El a primit prima sentinţă, la Tribunalul Timiş.

Acuzat de accesul ilegal la un sistem informatic şi şantaj, tânărul a fost pus sub acuzare şi pentru pornografie infantilă, fata fiind minoră în perioada în care cei doi au avut o relaţie. Mai mult decât atât, la percheziţiile poliţiştilor ce la Crimă Organizată, acasă la Coşereanu a fost găsit şi un cartuş cu glonţ, tânărul fiind pus sub acuare şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, conform adevarul.ro.

În urma procesului judecat pe fond la Tribunalul Timiş, Coşereanu a fost condamnat pentru toate infracţiunile de care este acuzat la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de trei ani. De asemenea, judecătorii l-au obligat pe tânăr la plata unei sume de 10.000 de euro daune morale pentru fosta iubită pe care a şantajat-o să se întoarcă la el. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. Datele existente pe internet, dar şi comportamentul său arată că Vlad Coşereanu era obsedat de fiica judecătoarei din Timişoara. Pentru a-şi arăta dragostea faţă de iubita sa, Coşereanu a publicat, în iarna anului trecut, pe canalul Youtube, un filmuleţ de un minut şi zece secunde, cu o inimioară şi un drum formate din lumânări, prin care îşi exprimă sentimentele pentru “o persoană specială”. Tot în mediul mediul virtual, într-o secţiune dedicată poveştilor de dragoste de pe site-ul postului de radio Kiss FM, Coşereanu a pus mai multe fotografii în care arată povestea de iubire dintre el şi fiica judecătoarei. 

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
EURO 2024 FOTO Shutterstock jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (3) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
geoparcul arouca portugalia pietre care nasc sursa httparoucageopark (4) jpg