Festival de film în aer liber! Cinematograful se mută în parcările unor supermarketuri din București!

image
În alți ani, când nu exista pandemia de coronavirus, bucureștenii vizionau, în serile de vară, filme în parcuriFoto: europafm.ro

A început festivalul de filme în aer liber în parcările magazinelor Kaufland! Amatorii de cinema sunt invitați la MOV(I)E On până pe 26 iulie. Iată programul peliculelor!

Începând de astăzi și până duminică, 26 iulie, amatorii de cinema sunt invitați la festivalul de filme în aer liber MOV(I)E On. Aici vor rula filme de bine, ce va avea loc în următoarele trei săptămâni, de joi până duminică, în parcările unor supermarketuri din Capitală.

MOV(I)E ON este un proiect dedicat comunității, organizat de Asociația pentru Responsabilitate Socială PLAN B, prin care clienții sunt motivați și încurajați să depășească mai ușor emoțiile crizei provocate de pandemie, folosind a șaptea artă – filmul.

Astfel, toate peliculele ce vor fi difuzate au la bază mesaje pozitive, despre puterea de a învinge și depăși obstacole, despre importanța de a găsi bucurie în viață și despre a-i ajuta pe ceilalți.

Bucureștenii au la dispoziție o selecție pentru toate gusturile, la alegere între filme clasice și recente, îndrăgite de critici și fani deopotrivă, cum sunt „Dansând în Ploaie”, „S-a născut o stea” sau „Ziua cârtiței”.

Nu lipsesc nici producțiile românești, în programul festivalului fiind și filmul istoric bazat pe fapte reale „Maria, Regina României”.

Programul filmelor care vor rula

Proiecțiile de filme în aer liber vor avea loc astfel:

 • Vineri,10 iulie - duminică, 12 iulie: Kaufland Brâncuși – etaj 2, parcare (Str. Valea Oltului nr. 195-197, sector 6) - cinema open air, pe scaune, cu acces de la ora 21.00. Pe 10 iulie se poate vizona ”Dansând în ploaie”,  pe 11 iulie ”S-a născut o stea”, pe 12 iulie filmul românesc ”Două lozuri”;
 • Joi, 16 iulie - duminică, 19 iulie: Kaufland Vulcan (Str. Mihail Sebastian nr. 88C, sector 5) - cinema drive-in, cu acces de la ora 21.00. Astfel pe 16 iulie veți putea urmări ”O viață minunată”, pe 17 iulie ”Maria, Regina României”, pe 18 iulie – ”Povestea incredibilă a lui Enzo”, iar pe 19 iulie comedia ”Gol pușcă”,  nerecomandat copiilor sub 15 ani;
 • Joi, 23 iulie - duminică, 26 iulie: Kaufland Energeticienilor (Bdul. Energeticienilor, nr. 13-15, sector 3) - cinema drive-in, cu acces de la ora 21.00. Pe 23 iulie, va rula ”Ultimele dorințe”, pe 24 iulie veți putea urmări ”Ziua Cârtiței”, pe 25 iulie vă așteaptă  pelicula ”Asiistent de ne(voie)”, iar în ultima zi de festival pe marele ecran că veți bucra de filmul românsc ”Ursul”, nerecomandat copiilor sub 15 ani.

Proiecțiile încep la ora 22.00 și se fac pe ecran de mari dimensiuni. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, în ordinea sosirii și cu respectarea obligatorie a tuturor normelor de siguranță. ”Organizatorii au pregătit un spațiu complet sigur, cu măsuri de delimitare a distanței între scaune sau mașini, amplasarea stațiilor cu dezinfectant și verificarea purtării măștii de protecție de către toți participanții”, transmit reprezentanții magazinelor.

Reguli de participare la festivalul de film din parcările magazinelor

 • Purtarea măștii este obligatorie pe durata evenimentelor. Pentru a oferi o protecție eficace, masca de protecție trebuie să acopere gura și nasul;
 • Fiecare participant va fi supus triajului observațional. I se va  măsura temperatura înaintea intrării în spațiul evenimentului. Nu va fi permis accesul persoanelor care înregistrează o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius. În cazul în care participanții prezintă simptomatologie de infecție respiratorie (tuse, strănut, febră etc.), nu li se va permite accesul;
 • Participanții vor respecta măsurile de distanțare socială de minimum 1,5 m față de celelate persoane, precum și marcajele efectuate de către organizator;
 • Participanții au obligația de a-și dezinfecta mâinile la intrare cu dezinfectant avizat, pus la dispoziție de organizator.
FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto  Facebook Ile du Levant (4) jpg
ferentz iohannis jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Radu Paraschivescu - FOTO Eduard Enea
accident triciclu izbiceni olt jpeg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto  Facebook Ile du Levant (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg