Firea sare la gâtul lui Tudose. Motivul: târgul de Crăciun de la Victoriei

simeon stalpnicul png

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu l-au atac dur pe prim-ministrul Mihai Tudose, într-o discuţie avută pe 30 noiembrie, potrivit unor stenograme publicate sâmbătă.

Conform discuţiei, publicate de dcnews.ro, Gabriela Firea şi Liviu Pleşoianu l-au acuzat pe Tudose că are o agendă proprie, că sabotează Primăria Capitalei şi că vrea să preia PSD. Totul a pornit de la nemulţumirile generate de Târgul de Crăciun care va fi organizat în Piaţa Victoriei, locul unde se adună protestatarii. Tudose nu este de acord ca Primăria să organieze un târg acolo, iar Firea i-a reproşat modul în care a pus problema. 

"Primăria Generală nu e în subordinea Guvernului, ca de altfel nicio primărie din ţară. Nu aveţi de ce să-mi faceţi mie sugestii sau recomandări, nici în privat, nici prin presă. Eu răspund în faţa legii şi a bucureştenilor. Dumneavoastră în faţa legii şi Parlamentului. Dacă îngrijorarea dv. e una sinceră şi onestă privind organizarea festivalului pentru copii şi a târgului din Piaţa Victoriei, m-aţi fi sunat să vorbim colegial şi nu mi-aţi fi dat indicaţii preţioase prin presă", a spus Firea, în cadrul discuţiei, conform adevarul.ro.

Mai mult, primarul Capitalei i-a bătut obrazul lui Tudose, spunând că timp de jumătate de an el a făcut tot posibilul pentru a-i bloca proiectele şi pentru a o sabota. 

"Nu uitaţi că dvs. aţi deschis acest conflict. Am tăcut jumătate de an. Jumătate de an în care aţi consumat timp şi energie pentru a mă bloca, pentru a stopa toate proiectele comune Guvern-Primăria Capitalei. V-aţi încălcat propriile promisiuni că veţi sprijini proiectele Capitalei României. Noi nu vă cerem bani. Vă solicităm parteneriate legitime. Dl. Iohannis e în campanie electorală pentru prezidenţiale, dv. sunteţi în campanie electorală pentru preluarea PSD. Nu negaţi, este inutil, o ştiu şi o simt tot mai mulţi colegi. Dumneavoastră sunteţi de la Brăila şi nu de la Craiova, dvs. nu ştiţi ce este statul paralel, deşi nu aţi avut curajul să..", a mai spus Firea. 

Liviu Pleşoianu a intrat şi el în discuţie şi a subliniat că nu l-a votat pe Tudose pentru funcţia de premier, lucru pe care nu îl regretă: "Domnule Tudose, nu cred că vreţi să vă spun chiar aici ce convingeri am în ceea ce vă priveşte. Am o singură mare satisfacţie: nu v-am votat premier în Parlament. Bine am făcut, îmi vine să mă felicit". 

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
putin anexare regiuni ucrainene 30 sept 2022 epa efe
Joe Biden FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati