Florin Călinescu renunță la «Românii au talent» și intră în politică. A fost ales președintele Partidului Verde

Ultima actualizare:

    Starul de televiziune se pune în slujba alegătorilorFoto: Facebook / Românii au talent
Starul de televiziune se pune în slujba alegătorilorFoto: Facebook / Românii au talent

Apariţie - surpriză pe scena politică! Actorul şi starul de televiziune Florin Călinescu (63 de ani) a fost ales preşedinte al Partidului Verde. Şarmanta vedetă şi-a propus să se pună în slujba oamenilor, întrucât “toate domeniile sociale trebuie atacate şi reformate”. El va renunţa la populara emisiune “Românii au talent”, difuzată de PRO TV.

Va încerca să zguduie politica românească, populată de multe personaje caraghioase, incompetente şi puse pe căpătuială. În cadrul Congresului organizat dumincă la Bucureşti, la care au participat 59 de delegaţi din ţară, celebrul artist Florin Călinescu a fost ales, în unanimitate, preşedinte al Partidului Verde.

„Din 20 iulie 2019, verzii români au intrat pe scena politică cu Florin Călinescu preşedinte. Veţi vedea că se poate face şi o altfel de politică în interesul oamenilor, dar şi cu respectul mediului înconjurător”, au transmis cei de la Partidul Verde. “Aproape toate domeniile sociale din societatea românească trebuie atacate şi reformate”, spune Florin Călinescu pentru Alba Carolina TV. “Politica e o comedie în stare pură. Proastă, de cele mai multe ori”, adaugă starul. Timişoreanul are o deviză pe care doreşte s-o transforme în lege: „Un copac, un an de puşcărie”.

El a dat detalii despre această iniţiativă: „Să fie pe înţelesul tuturor, cred că aşa se va chema legea. E vorba de un copac sănătos, probabil că sunt unii care trebuie tăiaţi, toaletaţi”. Călinescu recunoaşte că în anul 2000 s-a gândit să candideze la prezidenţiale: “Am considerat că nu era momentul să fac pasul respectiv. Iată că a fost nevoie de aproape 20 de ani ca să mă maturizez şi ca să înţeleg politica”.  

Alături de Andi Moisescu, Andra Măruţă şi Mihai Petre, în juriul popularei emisiuni “Românii au talent”
Alături de Andi Moisescu, Andra Măruţă şi Mihai Petre, în juriul popularei emisiuni “Românii au talent”

Florin Călinescu renunță la "Românii au talent"

Florin Călinescu va renunţa la PRO TV şi la “Românii au talent”, cel mai popular show de televiziune. “Nu am fost dat afară de nici un PRO TV. Eu i-am anunţat că mă îndrept spre politică. Este evident că nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunţat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intenţiile mele, civilizat, luăm o pauză”, a declarat actorul pentru antena3.ro.

Florin Călinescu s-a născut la Timişoara, pe 29 aprilie 1965 şi  a absolvit UNTC. În 1981 a jucat în serialul TV “Lumini şi umbre”. A colaborat des cu regizorul Nae Caranfil, care l-a distribuit în filmele “E pericoloso sporgersi”, “Asfalt Tango” şi “Filantropica”. La începutul anilor ‘90 a moderat emisiunea radiofonică „Duminicile celor singuri”, de la Pro FM. În 1996 ajunge la PRO TV, unde realizează emisiunile “Ora şapte, bună dimineaţa” şi “Chestiunea Zilei”. În 2003 revine la Pro TV, unde prezintă emisiunea <<Procesul etapei>>, timp de un an. În 2008 candidează din partea PNL pentru un loc de senator în Colegiul nr. 4 din Argeş, dar nu a fost ales. Din 2015 face parte din juriul emisiunii “Românii au talent”. Florin Călinescu deţine un restaurant şi mai multe firme.

Împreună cu delegaţii Partidului Verde
Împreună cu delegaţii Partidului Verde

Partidul Verde n-a depăşit 1% la nici un scrutin electoral

Înfiinţat în 2005, Partidul Verde a participat la prezidenţiale în 2009, susţinând candidatura lui Remus Cernea. La Congresul din 2012, Ovidiu Iane a fost ales preşedinte al partidului, iar la alegerile parlamentare din acelaşi an, Partidul Verde a obţinut doi deputaţi, Ovidiu Iane şi Remus Cernea, pe listele USL (alianţa realizată în 2011 între PNL şi Partidul Conservator, pe de o parte şi PSD, pe de alta). La prezidenţialele din 2014, Partidul Verde l-a susţinut pe Klaus Iohannis. În toate rundele de alegeri la care a participat, Partidul Verde a obţinut mai puţin de 1% din voturi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net