FOTO A sc─âpat din infern, dar medicii se lupt─â s─â o ┼úin─â ├«n via┼ú─â! Dansatoarea, adus─â la Bucure┼čti este ├«n stare critic─â

image
Nicolle Buirencu

T├ón─âra adus─â de urgen┼ú─â ├«n Capital─â ├«n urma incendiului produs s├ómb─ât─â sear─â ├«n Constan┼úa este internat─â la Spitalul de Ar┼či, ├«n stare critic─â. Medicii sunt rezerva┼úi ├«n privin┼úa ┼čanselor de supravie┼úuire, femeia prezent├ónd arsuri ┼či la nivelul c─âilor respiratorii.

Purt─âtorul de cuv├ónt al unit─â┼úii medicale a declarat, citat de Mediafax, c─â t├ón─âra care se nume┼čte Nicolle Buirencu respir─â cu ajutorul aparatelor ┼či este ├«n stare critic─â.

Nicolle Buirencu (dreapta) ┼či colega sa Michy, t├ón─âra care ┼či-a pierdut via┼úa ├«n incendiu

simeon stalpnicul png

"Pacienta, ├«n v├órst─â de 19 ani, nu prezint─â probleme din cauza arsurilor de pe suprafa┼úa corupului, ├«ns─â intoxica┼úia cu fum ┼či arsurile de la nivelul c─âilor respiratorii pot duce la complica┼úii", a precizat purt─âtorul de cuv├ónt al Spitalului Clinic de Urgen┼ú─â de Chirurgie Plastic─â, Reparatorie ┼či Arsuri, medicul Adrian St─ânculea, citat de Mediafax.

simeon stalpnicul png

Incendiul a izbucnit s├ómb─ât─â seara la restaurantul Beirut din Constan┼úa. ├Än urma tragediei, trei persoane au murit ┼či alte patru au fost r─ânite. Focul a afectat o cl─âdire cu dou─â etaje ├«n care mai func┼úionau un pub ┼či un cazino, fiind stins de pompieri dup─â mai mult de cinci ore.

Cite┼čte ┼či:

VIDEO Trei oameni au murit într-un incendiu produs la un restaurant din Constanţa

VIDEO Cine sunt fetele care au murit în tragedia de la Constanţa

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
image png
marian godina sotie georgiana 8 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg