FOTO Miliardarul a murit pe fundul lacului, amanta a supravieţuit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

5 pasageri şi-au pierdut viaţa luni seară după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit în lac, la doar 2 minute de la decolare. Printrea aceştia şi miliardarul Sorin Ţerbea. Singura supravieţuitoare este o angajată a afaceristului, despre care oamenii spun că ar fi fost amanta acestuia.

Epava elicopterului în care s-au prăbuşit Sorin Ţerbea, pilotul Nicolae Iacobescu, angajata milionarului, Emilia Morar şi o familie de cetăţeni nemţi, soţ, soţie şi fiu, a fost ieri scoasă din lac cu un elicopter de mare putere al MAI.

simeon stalpnicul png

Tot ieri, cea de-a şasea victimă a fost găsită de salvatori pe fundul apei. Este vorba despre un cetăţean german, care venise în România să facă afaceri cu Sorin Ţerbea.

UPDATE. Femeia rănită în accidentul de elicopter de la Tăureni ar fi fost amanta afaceristului Sorin Ţerbea

Cea de-a cincea victimă a accidentului de elicopter de la Tăureni a fost găsită în această dimineaţă

Emilia Morar a scăpat doar cu o rană superficială la cap, fiind internată la Spitalul Judeţean Târgu Mureş

simeon stalpnicul png

Elicopterul prăbuşit a fost scos din Lacul Tăureni, din judeţul Mureş, de un elicopter de intervenţie trimis de MAI

simeon stalpnicul png

Trupul său fusese prins în mâl, astfel că a fost mai greu de găsit.  Celelalte patru victime fuseseră descoperite imediat după tragicul accident. Singura supravieţuitoare este Emilia Morar, despre care se vorbeşte că ar fi fost amanta milionarului.

Ea e manager la unul dintre hotelurile lui Ţerbea, President. Ca prin minune, femeia s-a ales doar cu o rană superficială la cap, iar starea ei de sănătate este bună.

simeon stalpnicul png

Tragedia s-a petrecut la ora 20.30, după ce aceştia vizitaseră o fabrică de mobilă din localitatea Tăureni şi urmau să se întoarcă la Târgu Mureş. Nimeni nu îşi explică ceea ce s-a întâmplat. Martorii spun că elicopterul a decolat, iar la înălţimea de aproximativ 100-150 de metri, a luat o poziţie nefirească, după care s-a prăbuşit în apă.

Un echipaj de poliţie soseşte pe malul lacului în care s-a prăbuşit elicopterul luni seară

simeon stalpnicul png

Primarul localităţii mureşene Tăureni, Ovidiu Petru Oltean, a povestit că, în timpul vizitei, omul de afaceri a fost sunat de DNA, după care a devenit irascibil şi a decis să plece.

Având în vedere că Ţerbea era judecat deja într-un dosar de corupţie, care este pe rolul instanţelor, există două posibilităţi: fie a fost sunat pentru că era implicat într-un nou dosar, fie pentru a da lămuriri în cel vechi. O echipă de criminalişti a fost trimisă la Târgu Mureş pentru a coordona ancheta deschisă în urma tragediei.  

În septembrie 2011, omul de afaceri a fost audiat în dosarul de dare de mită către fostul şef al arbitrilor

simeon stalpnicul png

Ţerbea a început afacerile în 1991, făcând afaceri cu maşini. În 1999 a fost graţiat de Emil Constantinescu, care l-a scăpat de 2 ani de puşcărie, el fiind condamnat pentru înmatriculări false de maşini.

În 2003, a convins şefii Vămilor să mute Biroul Vamal Târgu-Mureş în sediul firmei sale, Georgia Spedition Group, iar în 2005, a vândut sediul la suprapreţ către acelaşi client. În 2007, în urma unei licitaţii în care firma sa Salubriserv, a rămas singurul candidat, Ţerbea a obţinut contractul de salubrizare al oraşului pe 12 ani, încasând circa 15% din bugetul Primăriei Târgu-Mureş. Mai avea o fabrică de mănuşi, două firme de transport şi trei hoteluri. Mureşeanul a finanţat echipa de fotbal a oraşului, apoi a sponsorizat o echipă de volei, pentru ca acum să investească în echipa de fotbal în sală, City'us Târgu-Mureş.

Pe lângă un dosar de dare de mită în fotbal, care este pe rol, se pare că Sorin Ţerbea mai era cercetat într-un nou dosar DNA. Purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, a explicat pentru „Adevărul": „Din moment ce dosarul a ajuns la un judecător, DNA nu mai sună inculpaţii pentru eventuale lămuriri". Deci, e posibil ca Ţerbea să fi fost cercetat într-un nou dosar.

"Există posiblitatea unui nou dosar la procurorii DNA din alt judeţ, însă această informaţie trebuie verificată", a mai spus purtătorul de cuvânt al DNA. Omul de afaceri Sorin Ţerbea a fost acuzat că i-ar fi dat, pe 21 mai 2011, mită 19.000 de euro lui Vasile Avram, fostul şef al arbitrilor, pentru a delega arbitri agreaţi de echipa de fotbal din Târgu Mureş, la meciurile din campionatul 2011-2012.

Ţerbea i-ar fi asigurat arbitrului transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucureşti - Târgu Mureş. În timpul zborului, pilotul Nicolae Iacobescu, împreună cu Vasile Chiorean, un agajat de-al omului de afaceri, i-ar fi dat lui Avram banii proveniţi de la omul de afaceri. (Remus Florescu)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
masca de somn  foto   Shuttestock jpg
primar judetul gorj acc jpg
Carne FOTO Shutterstock jpg
image png
Kate Middleton, soţia prinţului William, a născut un băieţel jpeg
trei pisici 1wxl jpeg
Mic dejun sanatos - alimentatie sanatoasa - manacare - ou- iaurt-ovaz-fructe de padure FOTO Shutterstock
cristo velato sansevero napoli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net