Fratele fostului ministru al Educaţiei, Cristian Adomniţei, mort în accident de avion

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit duminică seară, pe 11 septembrie, în satul sucevean Hurjuieni, comuna Gălăneşti. Cei doi bărbaţi de la bord au murit din cauza impactului cu solul.

Așa arăta avionul după impactul cu solul
Așa arăta avionul după impactul cu solul

Unul dintre aceştia era proprietarul avionului, arhitectul Bogdan Adomniţei (42 de ani), fratele fostului ministru al Educaţiei şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei.

Cristian  Adomniţei
Cristian Adomniţei

Celălalt este instructorul de zbor Marcel Iliese (58 de ani). Din câte se pare, proprietarul avionului, care avea licenţă de zbor, vroia să mai ia nişte lecţii pentru a se acomoda la manşa aparatului pe care se pare că şi-l achiziţionase luna trecută.

Bogdan Adomniței ar putea fi declarat cetățean de onoare al Sucevei 

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a propus ca Bogdan Adomniţei să primească titlul de cetăţean de onoare al Sucevei, post-mortem.

„Era un arhitect din noua generaţie, un bun specialist şi un mare om. Şi-a pus amprenta pe proiecte importante din oraşul nostru şi mă opresc la a da două exemple. În primul rând pe reabilitarea clădirii primăriei pe fonduri europene şi pe realizarea Sălii Unirii de la Consiliul Judeţean Suceava. Lucra la proiecte importante pentru municipalitate”, a spus edilul municipiului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net