Ghici câţi oameni intră într-un Renault?

simeon stalpnicul png

Poliţiştii care au făcut, ieri, verificări pe Autostrada Bucureşti-Piteşti au avut o surpriză de proporţii când au văzut câte persoane coboară dintr-o maşină de şapte locuri, pe care au tras-o pe dreapta. S-au pus pe numărat şi uite ce-a ieşit: 1, 2, 3, 4, 5...14, dintr-o lovitură!

Zeci de şoferi, care au circulat, ieri, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, au fost opriţi, verificaţi şi sancţionaţi de poliţişti pentru diverse abateri de la regulile rutiere. La un moment dat, au oprit un minivan, Renault Espace, pentru că nu avea aprinse luminile de întâlnire şi pentru că şoferul nu purta centura de siguranţă. Când s-au apropiat de maşină, poliţiştii au rămas muţi de uimire.

Automobilul era burduşit. Tot clanul de romi plecase la drum cu o maşină de şapte locuri. Poliţiştii l-au pus pe şofer să deschidă uşile din spate ca să numere pasagerii şi să-i dea jos. 14 au ieşit la numărătoare, majoritatea copii. „Toată lumea coboară, iar şoferul va fi sancţionat", a spus unul dintre poliţişti. Replica şoferului a venit repede: „Mergem la o înmormântare, aşa e la noi, la ţigani, merge toată familia". Scuza n-a ţinut, însă, în faţa poliţiştilor care l-au amendat cu suma de 480 de lei. Acum, rămâne să vedem dacă amenda va fi plătită în 48 de ore.

În doar câteva ore, poliţiştii rutieri au dat, pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, 161 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 80.000 de lei. Cele mai multe amenzi s-au dat pentru depăşirea vitezei regulamentare (70). Cea mai mare viteză înregistrată de aparatul radar a fost de 168km/h. De asemenea, au fost sancţionaţi 24 de şoferi, pentru că nu au respectat timpii de odihnă şi repaus. Alte 32 de amenzi s-au dat pentru diverse defecţiuni tehnice ale autovehiculelor.

Atenţie, şoferi! Trec puradeii în cadă

N-au văzut aşa ceva englezii de când s-au născut! De fapt, şi pentru noi e o chestie nouă, deşi suntem mult mai obişnuiţi cu "invenţiile" romilor. Ei bine, de câteva zile pe internet circulă o fotografie realizată în Londra de un cetăţean, care a rămas fără cuvinte atunci când a văzut scena. Mai exact, pe o trecere de pietoni, deci regulamentar, două pirande cu fuste lungi şi baticuri pe cap, aşa cum bine le ştim, trag în urma lor o cadă de baie pe roţi, în care stau bine-merci doi puradei. Să te tot plimbi aşa prin Londra! Şi unii zic că englezii sunt cei mai extravaganţi europeni!

FotoJet jpg
8 boca arsenie  jpeg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
buta jpg
cluj ubb admitere. foto arhiva ubb
1669494557875057 1XMKigNP jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg