Ghinion pentru un hoţ la hypermarket: a dat nas în nas cu un antrenor de karate

simeon stalpnicul png
Individul prins cu mâna în poşeta unei femei, săltat de poliţişti

N-a fost ziua lui norocoasă! Un individ care încerca să fure dintr-un magazin Carrefour din Timişoara a fost prins de Ştefan Cojocnean, cunoscut campion de sporturi extreme şi antrenor de arte marţiale.

I-a umblat unei femei în poşetă, dar i s-a înfundat! Un hoţ a încercat să opereze luni dimineaţă, în magazinul Carrefour din Piaţa 700. Ştefan Cojocnean, antrenor de karate, se afla întâmplător la cumpărături, când o femeie care stătea la coadă a început să strige după ajutor. „Femeia a intrat în conflict cu hoţul, ţipa la el, îl întreba de ce îi umblă în poşetă, dacă nu îi este ruşine”, povesteşte Cojocnean. “Hoţul a vrut să plece, dar m-am pus în faţa lui. Îl ştiam pe tip, făcea parte dintr-o veche gaşcă de hoţi din Timişoara, pe vremea când lucram la jandarmi. A încercat să mă împingă, să fugă, dar nu l-am lăsat. Au venit şi cei doi paznici de la magazin. Apoi am chemat Poliţia Locală”, explică antrenorul. În timp ce era dus spre sediul Poliţiei Locale din Piaţa 700, bărbatul a încercat să fugă, însă Cojocnean l-a împiedicat să se facă nevăzut.

"M-a ameninţat că-mi rupe picioarele"

„A fost predat poliţiştilor de la Secţia I, care l-au reţinut pentru 24 de ore. Pe mine m-a ameninţat, că mă prinde şi că îmi rupe picioarele. I-am zis că de data asta chiar a avut ghinon. Are un cazier gros, condamnat pentru tâlhărie, furt calificat, infracţiuni rutiere. A fost condamnat la şase ani şi două luni, dar a ieşit condiţionat luna aceasta. Îl cheamă Onofrei Cobănel, dar şi-a schimbat numele în Porumb Petru Lucian”, adaugă campionul de sporturi extreme. El şi-ar dori ca toţi timişorenii să aibă spirit civic când întâlnesc asemenea cazuri şi nu regretă că a pierdut patru ore la secţia de poliţie pentru declaraţii.   

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt
parc fotovoltaic ocna mures jpg
baraj siriu sursa shtiu ro jpg
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg