Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație. Cine era la volan și reacția omului de afaceri

Ultima actualizare:

    Gigi Becali are o mașină Mercedes-Maybach-S-classFoto: gsp.ro
Gigi Becali are o mașină Mercedes-Maybach-S-classFoto: gsp.ro

Mașina lui Gigi Becali, un Maybach de 186.000 de dolari a fost implicată într-un accident rutier luni dimineață, în apropierea celebrului său palat din zona Aviatorilor. Șofer era Ionuț Luțu, aghiotantul omului de afaceri, iar Gigi Becali stătea pe scaunul din dreapta. Potrivit primelor informații, mașina Mercedes-Maybach-S-class, a omului de afaceri, a fost lovită de un Logan

Mașina lui Gigi Becali este produsă de Mercedes și face parte din gama de lux a celebrei firme germane, Maybach. Limuzina are un preț de pornire de 186.000 de dolari și are un motor V-8, de 496 de cai putere. Viteza maximă pe care bolidul o atinge este de 250 km/h.

Ce se știe despre accidentul în care a fost implicat Gigi Becali

Potrivit gandul.ro, în jurul orei 06:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Aviatorilor/Aleea Alexandru, în care au fost implicate două autovehicule, care s-au tamponat. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0, respectiv 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt șofer implicat. Aceștia au fost îndrumați legal. Potrivit sursei citate, în urma incidentului din trafic, Ionuț Luțu a rămas fără permis pentru două luni pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere. De asemenea, polițiștii i-au suspendat permisul, pentru trei luni, șoferului Loganului, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

„Sunt bine, sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe. La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal, a fost și ploaia asta... Eu am plecat apoi acasă”, a spus Becali pentru prosport.ro.

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net