"Îmi cumpăr cărţi cu banii de la Click!MANIA"

image
Lozul norocos i-a adus lui Cristian Istudor un set de oale

Ziua şi câştigătorii la Click!MANIA. Ştefan Florian (65 de ani) a cumpărat ultimul ziar de la chioşc şi bine a făcut, pentru că lozul Click!MANIA i-a adus 300 de lei.

„E cel mai bun ziar de pe piaţă! Are informaţii şi ştiri din toate domeniile, iar eu îl citesc de la prima până la ultima pagină”, ne-a spus cititorul nostru, care e fost profesor de istorie. Şi pentru că iubeşte atât de mult cărţile, ştie şi cum va investi câştigul. „De bani o să-mi cumpăr cărţi. Începe BookFest, mai aveam ceva bani deoparte, o să-i pun şi pe aceştia şi o să-mi iau un braţ de cărţi”, a conchis Ştefan. Bucureşteanul Cristian Istudor (44 de ani) se va bucura din plin de bucatele gătite de mama lui în noile oale câştigate la Click!MANIA.

Bărbatul, care cumpără Click! 365 de zile pe an, e un împătimit al concursului nostru, însă până acum norocul nu i-a surâs. „Am mai multă inspiraţie la pariurile sportive, la Click! am câştigat pentru prima dată. Setul acesta de oale va ajunge la mama mea, care e mare gospodină”, ne-a spus bărbatul. 

image
Lozul norocos i-a adus lui Cristian Istudor un set de oaleFoto: Click!

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 40% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi. Până acum peste 8.000 de români au câştigat reducerea şi au comandat produsele respective (oale, încălţăminte, saltele, pilote etc.)

Unde suni dacă ai talon de reducere

Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. 

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
cub anamaria prodan bebeto png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
atac nuclear FOTO Shutterstock buton nuclear
Erdogan FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg