Incendiu într-un parc de dezmembrări auto din Mediaş. 4 mașini au ars

23 iulie 2021
article img
Foto: ISU Sibiu

Pompierii din Sibiu au intervenit, vineri, 23 iulie, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un parc de dezmembrări auto din municipiul Mediaş. Focul s-a manifestat generalizat la patru maşini, dar nu s-au înregistrat victime.

„În această după amiază, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Mediaş au fost solicitaţi să intervină de urgenţă în municipiul Mediaş, str. Gării  pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la mai multe autoturisme aflate în parcarea unui operator economic cu domeniul de activitate dezmembrări auto”, a transmis, vineri seară, ISU Sibiu.

S-a intervenit prompt cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 1 echipaj SMURD. La sosirea forţelor la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la patru autoturisme situate unul lângă altul, informează news.ro.

Pompierii au intervenit şi au limitat extnderea focului la celelalte maşini aflate în imediata apropiere. „Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs de scânteile rezultate din utilizarea dispozitivelor electrice de taiere /dezmembrare (flex)”, au mai precizat pompierii.