Incendiul de la Brazi va mai fumega cel puțin o săptămână. Zona va fi inundată cu apă și spumă

image
În urma incendiului izbucnit în noaptea de marți spre miercuri pe Platforma Industrailă de la Brazi, locuitorii din zonă au primit un mesaj RO-ALERT prin care au fost sfătuiți să stea în casăSursa foto: Garda de Mediu Prahova

Incendiul de la Brazi , unde se colectau deșeuri periculoase, va mai fumega pentru cel puțin o săptămână, au anunțat reprezentanții ISU Prahova, adaugând și că zona va fi inundată cu o cantitate impresionantă de apă și spumă: 300 tone.

Incendiul de la Brazi va mai fumega o perioadă, posibil o săptămână și chiar mai mult. Nu mai sunt focare vizibile, exista încă posibilitatea să ardă mocnit la nivelul solului. Ca urmare, la nivelul unității s-a luat decizia de a realiza o inundare a locului cu 9 autospeciale de lucru cu apă și spumă care vor refula peste 300 de tone ( 300.000 l) de apă în doua ore”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

În urma incendiului a fost găsit, pe proprietate, un trup carbonizat. 

Ce deșeuri arde firma Eco Burn 

Compania se ocupă de colectarea, transportul și incinerarea deșeurilor medicale, a deșeurilor rezultate din activitatea stomatologică, care provin din saloanele de cosmetică și înfrumusețare, frizerii, saloane de tatuaj, cabinete veterinare, ferme agricole. Aici este vorba despre cadavre animale, deșeuri înțepătoare și infecțioase, chimicale periculoase și nepericuloase, materiale absorbante contaminate, dejecții animale, etc. În incinerator ajung alimente expirate, neconforme, legume, fructe, ulei alimentar uzat, deșeuri din grăsimi dar și produse cosmetice, de îngrijire personală sau detergenți. Eco Burn incinerează și deșeuri industriale care provin din industria de automotive, industria textilă, din service-uri auto, tipografii etc.

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
balasoiu fb jpg
Convoi de civili atacat in regiunea Zaporojie FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg