Începe Târgul Național Imobiliar. Care sunt noutățile și cele mai bune oferte

Ultima actualizare:

    La Târgul Național Imobiliar 2019 sunt prezentate peste 30.000 de oferte
La Târgul Național Imobiliar 2019 sunt prezentate peste 30.000 de oferte

Vreți case sau terenuri în țară sau străinătate? Târgul Național Imobiliar TNI care începe vineri la ora 10.00, la Palatul Parlamentului, Sala Unirii este locul potrivit pentru amatorii de chilipiruri. Manifestarea are loc până duminică, 6 octombrie și reunește reprezentanții a 107 de companii ce scot la vânzare peste 30.000 de oferte imobiliare.

Oferta de la Târgul Național Imobiliar include de”toate pentru toți”: locuințe noi, case de vacanță, terenuri, spații de birouri din București, Ilfov, Constanța, Valea Prahovei, Cluj-Napoca, Bulgaria, Spania și SUA. La 15 ani de la prima ediție, TNI a ajuns barometrul pieței imobiliare.”(…)La ediția aniversară TNI din 4-6 octombrie 2019, vizitatorii au acces la oferte imobiliare pe toate gusturile, buzunarele și nevoile: apartamente premium în centrul capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive în nordul capitalei, locuințe ce se încadrează în Programul Prima Casă, case din lemn, penthouse-uri, construcții pe structură metalică, case din containere maritime, case din fibră de sticlă portabile, case de vacanță la munte sau la mare și oportunități de investiții“a declarat Cristina Bercea, PR-ul târgului.

Ofertele imobiliare pe zone în cartiere noi în București

Ca de obicei, cele mai multe oferte sunt în ansambluri rezidențiale noi din Capitală. Prețurile s-au polarizat foarte mult pe zone geografice. Potrivit analizei realizate de organizatorii Târgului Național Imobiliar, cele mai ieftine locuințe noi din București sunt ca de obicei amplasate în zona de sud și au următoarele prețuri de pornire: 35.500 euro pentru o garsonieră, 43.000 euro pentru un apartament cu 2 camere, 56.100 euro pentru apartament cu 3 camere și fac parte din portofoliul agenției SudRezidential. În schimb în nordul capitalei sumele sunt mult mai mari: pornesc de la 65.238 euro pentru o garsonieră, 70.952 euro pentru un apartament cu 2 camere, 119.048 euro pentru un apartament cu 3 camere și fac parte din proiectul Pipera Apartments188, unul reprezentativ pentru această zonă. În vestul orașului, garsonierele au prețul începând de la 42.100 euro, apartamentele cu 2 camere costă începând cu 64.000 euro, apartamentele cu 3 camere au prețul de la 88.600 euro și se regăsesc de exemplu în proiectul Plaza Residence. În sfârșit, în estul Bucureștiului, costurile pentru locuințele noi pornesc de la 36.000 euro pentru o garsonieră, 49.800 euro un apartament cu 2 camere și 79.600 euro pentru un apartament cu 3 camere, în blocuri noi cartierele Titan, zona Pallady

Superlativele de la Târgul Național Imobiliar

Prețul minim în cadrul târgului imobiliar este de 4.500 euro pentru un teren intravilan de 681mp situat în comuna Valea Doftanei, județ Prahova și face parte din portofoliul agenției Mervani Invest, iar prețul maxim este de 1,6 milioane euro pentru o vilă de lux în Căciulați, județ ILFOV ce are suprafața de 860mp și este vândută direct de proprietar, Marian Mirea,  în cadrul evenimentului.

Cel mai bun an pentru imobiliare din 2009

Potrivit raportului realizat de Analize Imobiliare și Imobiliare.ro pentru trimestrul 2 al anului curent, prețurile au încetinit creșterea, iar 2019 se dovedește a fi prielnic pentru segmentul imobiliar. ”Sunt toate șansele ca în 2019 să fie finalizate peste 60.000 de locuințe, ceea ce ar face ca acesta să fie cel mai bun an din 2009 până în prezent. În primul trimestru au fost livrate peste 12.700 de locuințe, față de 10.200 în perioada similară a anului trecut. Este vorba despre unități locative în cadrul unor proiecte rezidențiale noi, a căror construcție a început în anii anteriori și care au fost finalizate la începutul anului. “, a dezvăluit Dorel Niță de la Imobiliare.ro.

Oferte pe Valea Prahovei la Târgul Național de Turism

Pentur cei interesați de ofertele la munte, cele mai multe oferte prezentate la târg sunt din zona Valea Prahovei.”Spre exemplu o garsonieră în zona pârtiei de ski din Azuga, situată la etajul 3 din 4 costă 18.000€, un apartament de 2 camere situat în zona semicentrală din Sinaia are prețul de 29.000€, în timp ce un teren de 2800mp în Sinaia are prețul de 19€/mp, având toate utilitățile și acces asfaltat.Pentru cei care caută o oportunitate de a investi în turism, ieșim pe piață cu o ofertă super avantajoasă, ce are o rata de amortizare foarte bună.  Este vorba despre un hotel în Sinaia de 30 de camere, restaurant, sală de conferințe și alte facilități la prețul de 900.000 €. Față de anii precedenți putem spune că și segmentul proiectelor imobiliare noi s-a revigorat. Din portofoliul agenției Mervani Invest face parte un proiect imobiliar nou în Bușteni, zona Valea Albă, ce are ca termen de finalizare luna aprilie 2020, iar prețurile pornesc de 750€/mp construit, fiecare apartament având incluse boxa și locul de parcare. a precizat Andrei Gornea, reprezentantul agenției imobiliare Mervani Invest.

Târgul Național Imobiliar este deschis în perioada 4-6 octombrie, iar accesul se poate face vineri și sâmbătă între orele 10.00-19.00 și duminică între orele 10.00-16.00. Intrarea costă 20 de lei.

Citiți și

Vrei o casă? Poţi alege din peste 20.000 de oferte

Cât te costă cea mai ieftină locuință nouă în București

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net