├Än┼čela┼úi de dezvoltatorul imobiliar: au pl─âtit apartamentele ┼či au r─âmas cu ochii-n soare

16 ianuarie 2022

Adu┼či ├«n pragul disper─ârii! Zeci de bra┼čoveni a┼čteapt─â de doi ani s─â-┼či primeasc─â locuin┼úele pe care le-au pl─âtit integral ├«nc─â din 2019. Oamenii au f─âcut eforturi uria┼če ca s─â se poat─â muta ├«ntr-un cartier aflat ├«n plin av├ónt din punct de vedere al dezvolt─ârii imobiliare.

image
┼×i-au cump─ârat locuin┼úele ┼či n-au voie nici m─âcar s─â intre ├«n bloc

Dezvoltatorul ar fi fugit cu dou─â milioane de euro

Cele 40 de familii care au cump─ârat apartamente ├«n blocul de pe strada George C─âlinescu, din zona nou─â a cartierului Tractorul, se pl├óng de faptul c─â au fost min┼úi┼úi de dezvoltator, care a luat de la ei, ├«n total, dou─â milioane de euro ┼či nu le-a oferit nimic ├«n schimb.

Oamenii au pl─âtit apartamentele ├«n 2019 ┼či ar fi trebuit s─â se mute ├«n 2020. Bra┼čovenii au cerut s─â poat─â intra ├«n bloc ┼či s─â continue ei lucr─ârile, ├«ns─â dezvoltatorul i-ar fi anun┼úat c─â n-au dreptul s─â intre ├«n cl─âdire. 

ÔÇ×├Än noiembrie 2019 am pl─âtit suma de 56.000 de euro pentru un apartament de 53 de metri p─âtra┼úi, care trebuia s─â fie gata cel t├órziu ├«n mai 2020. Suntem ├«n 2022 ┼či blocul este ├«n acela┼či stadiu ca ├«n 2019. De c├óte ori l-am contactat pe dezvoltator, fie nu ne-a r─âspuns, fie a zis s─â st─âm lini┼čti┼úi, pentru c─â tat─âl lui e fost poli┼úist ┼či orice am face va avea c├ó┼čtig de cauz─âÔÇŁ, se pl├ónge Laz─âr Hriscu, unul dintre cump─âr─âtorii de pe George C─âlinescu. 

Oamenii au depus pl├óngeri la Parchet ╚Öi Poli╚Ťie

Oamenii p─âc─âli┼úi spun c─â, de atunci, se lupt─â cu morile de v├ónt. ÔÇ×Eu am cump─ârat dou─â apartamente cu c├óte dou─â camere, care au costat, ├«n total, 103.000 de euro. De atunci, mare scofal─â nu s-a mai f─âcut aici. Am f─âcut pl├óngeri penale la Parchet, la Poli┼úie, dar nu s-a ├«nt├ómplat nimic p├ón─â acumÔÇŁ, acuz─â un alt cump─âr─âtor. 

ÔÇ×Adev─ârulÔÇť a ├«ncercat ├«n repetate r├ónduri s─â-l contacteze pe dezvoltator, ├«ns─â acesta nu a r─âspuns.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg