INTERVIU Oana Mizil: «Îmi trimitea noaptea 200 de trandafiri roşii»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Acum un an şi jumătate, era căsătorită, bogată şi părea fericită. În ianuarie, a mărturisit că este îndrăgostită de Marian Vanghelie. Povestea de dragoste dintre cei doi i-a luat pe toţi prin surprindere. 

Oana Niculescu-Mizil a povestit pentru revista "OK" cât este de fericită. Iată câteva fragmente din interviul acordat în cel mai recent număr al revistei.

OK!: Cum a început totul între tine şi Marian?

Oana Mizil: S-a întâmplat pur şi simplu, dintr-odată, după ce căsătoria mea s-a încheiat. Ştii cum se zice, că fata are nevoie sau îşi caută întotdeauna un soţ care să aibă câte puţin şi din tată şi din bunic.

Ei bine, Marian Vanghelie seamănă cumva cu aceşti doi bărbaţi din viaţa mea, iar ataşarea de el ca bărbat a survenit brusc, anul trecut, când l-am cunoscut mai bine.

Marian Vanghelie şi Oana Mizil sunt nedespărţiţi de un an

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

E un model pentru tine, înţeleg...

Da. E un model de înţelepciune, de inteligenţă, e un om cu principii, cu reguli de viaţă foarte stricte şi foarte ferme.

Mulţi au speculat că nu eraţi nişte oameni liberi...

Nu e adevărat, eram despărţiţi. Şi eu, şi el. În ciuda acuzaţiilor, noi nu ne-am ascuns. Nici nu ne-am expus. Suntem oameni normali, trăim, iubim, suntem pasionali, ne şi enervăm, avem sentimente, nesiguranţe, ca toată lumea.

În perioada aia, relaţia noastră abia creştea, n-am vrut să o expunem, dar aşa a fost să fie. Acum avem o relaţie matură, stabilă, care a crescut într-un an şi s-a întărit cât alte relaţii în zece.

Cei doi se iubesc ca adolescenţii

simeon stalpnicul png

Vă căsătoriţi?

Dacă Dumnezeu vrea, aşa va fi. Las să curgă destinul meu în continuare, pentru că am un destin frumos, complex şi bogat, şi cred foarte mult în Sfânta Fecioară şi în Dumnezeu, care niciodată nu m-au lăsat. Şi dacă aşa va trebui, să fiu măritată cu Marian Vanghelie, aşa va fi.

Te-a cerut în căsătorie?

Surpriză...

Aşadar, îţi doreşti un copil?

Nu unul, trei. Dar, realist vorbind, sper că voi avea cel puţin un copil, pentru că atunci o să fiu definitiv împlinită, completă, ca femeie.

Care este cel mai important lucru pe care l-ai învăţat de la Marian?

Sunt mai multe, nu un singur lucru. Respectul faţă de oameni, dar şi faţă de mine însămi, pentru că m-a învăţat să mă respct mai mult. Să fiu echilibrată. Eu trăiam mai nebuneşte înainte. Fiindcă sunt mai dinamică.

Şi tu ce l-ai învăţat pe el?

Să zâmbească mai mult. Să fie mai uman. El aşa e, mai puternic, mai rigid, dar cred că s-a văzut şi în pozele lui electorale acel zâmbet mult mai cald, mult mai uman.

E romantic Marian?

Este. Nu mă aşteptam la aşa ceva.

Cum a fost când ţi-a spus prima dată „te iubesc"?

Nu e important când mi-a spus prima dată, ci când mi-a spus ultima dată. Dar astea sunt lucruri personale, prefer să rămână între mine şi el. Pot doar să spun că mi-a adus coşuri imense de trandafiri roşii. Mă trezeam noaptea, la ora două, că suna cineva la uşă cu un coş imens de 200 de trandafiri roşii splendizi.

Au fost surprinşi în Alpii francezi

A fost o surpriză de proporţii, în ianuarie, când au fost văzuţi într-o escapadă în Alpii francezi. Marian Vanghelie şi Oana Niculescu-Mizil, în scene tandre, departe de ţară. Primul care a mărturisit că este adevărată povestea de dragoste a fost primarul sectorului 5.

Ea are 38 de ani, măritată de 13 ani cu un bogat om de afaceri libanez, Jamil Tohme, care îşi dorea trei copii cu soţia sa. El, 44 de ani, a fost într-o relaţie de lungă durată, de 18 ani, cu Charlotte. Au împreună un băiat de 17 ani, care studiază la Oxford, în Marea Britanie.

Citeşte interviul integral acordat de Oana Mizil revistei Ok Magazine

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net