Japoneza ucisă în Otopeni trebuia să preda cursuri de limbi străine la Craiova

Ultima actualizare:

Yurika Masuno a murit în chinuri groaznice. Agresorul a violat-o şi a strîns-o de gât. Japoneza a fost acostată de la aeroport de criminal, care i-a promis că o va ajuta să găsească un taxi. Tânăra trebuia să ajungă în Craiova să predea cursuri de limbă străină în cadrul proiectului „Language sCool”.

Yurika Masumo şi Vlad Nicolae s-au urcat amândoi într-un taxi, însă au coborât într-o staţie de microbuz, lângă pădure.  Criminalul a ucis-o pe japoneză cu bestialitate, însă nu a recunoscut absolut nimic. El le-a spus procurorilor că doar a ajutat-o pe tânără cu bagajul.

Vlad Nicolae a fost arestat pentru 29 de zile şi este acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav. Bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare.

Reprezentanţii AIESEC au decis să nu mai organizeze cursurile de limbi străine din cadrul proiectului „Language sCool”, imediat după ce au aflat că tânăra japoneză a fost ucisă.

Nicolae Vlad este bănuit de autorităţi ca a comis şi alte agresiuni.Numele criminalului lui se afla pe lista suspecţilor în alte trei cazuri de viol, unul urmat de moartea victimei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net