Judecătoarea din Craiova care îşi şantaja partenerii de sex a fost eliberată din închisoare

Ultima actualizare:

Judecătoarea este acuzată de şantaj sexual, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce primea 5.000 de euro de la Matei Catrinoiu, preşedintele PNŢCD Gorj.

Carmen Mladen, magistrat al Curţii de Apel Craiova, făcea sex cu oameni de afaceri însuraţi şi apoi îi şantaja. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, au stabilit că, în perioada 28 mai - 12 iunie 2012, judecătoarea Mladen şi craioveanul Ionel Stoian „au constrâns, în mod repetat, un denunţător, parte vătămată în cauză, să le remită sume de bani sub ameninţarea că vor da în vileag fapte presupus compromiţătoare".

Matei Catrinoiu a denunţat-o pe judecătoare, iar aceasta a fost prinsă în flagrant în timp ce primea 5.000 de euro.

Curtea de Apel Bucureşti i-a admis astăzi lui Carmen Mladen cererea de eliberare. I-a fost înlocuită măsura arestării preventive cu măsura de a nu părsi ţara.

A avut legături cu lumea interlopă

Mladen a mai fost cercetată în anul 2006 de Consiliul Superior al Magistraturii, când a fost acuzată de legături periculoase cu un cunoscut interlop din Bănie, cunoscut sub numele de Ilie Puşcărie. Este un fost ofiţer din cadrul Penitenciarului Craiova, care a plecat din sistem pe uşa din dos.

Carmen Mladen a judecat pe data de 16 februarie 2006, dosarul în care interlopul craiovean Ion Ilie trebuia să returneze suma de 90.000 de lei unei societăţi aflate in faliment, de la care achiziţionase două frigoterme. Judecătorul i-a dat câştig de cauză interlopului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
index png
Insula Agistri, Grecia FOTO Shutterstock
555 (21) jpg
santorini 4044972 1280 jpg
loc de munca jpg
reguli noi aeroport jpg
dulceata din plante de leac jpeg
printul julian al suediei profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net