Le-a vorbit despre «Balena Albastră» pe muzica lui CRBL

Ultima actualizare:

    CRBL a încins  atmosfera la  evenimentFoto: Dorin Constanda
CRBL a încins atmosfera la evenimentFoto: Dorin Constanda

“Balena Albastră” a băgat autorităţile în sperieţi. Doi copii s-au sinucis după ce au intrat în jocul groazei. Astfel că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a decis să ia măsuri. Ieri a pornit campania “Stop Joc! E viaţa ta!” şi l-a invitat pe CRBL să încingă atmosfera.

De o lună încoace subiectul “Balena Albastră” este pe buzele tuturor. Părinţii sunt speriaţi de fenomen, în timp ce copiii se amuză. Nu-şi dau seama de pericol, astfel că autorităţile locale au decis să se implice. Primăria Generală a demarat, marţi, o campanie în şcoli împotriva jocului sinucigaş: “Stop Joc! E viaţa ta!” Prima unitate de învăţământ a fost Şcoala nr.164 , din sectorul 6, al Capitalei.


    Copiii au citit cu atenţie  afişele lipite în şcoală Foto: Dorin Constanda
Copiii au citit cu atenţie afişele lipite în şcoală Foto: Dorin Constanda

“Spunem nu tuturor jocurilor periculoase de pe Internet. Şi eu sunt părinte şi vă spun că nu este cool să joci aşa ceva. Este cool să mănânci sănătos, e cool să asculţi muzică bună”, le-a spus edilul Gabriela Firea celor peste 120 de elevi de gimnaziu prezenţi la eveniment. Şi primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, a ţinut să le precizeze faptul că în mediul virtual nu există prieteni adevăraţi şi că viaţa este alături de fraţi, părinţi şi profesori. “Aici se nasc sentimentele, pe Internet sunt poveşti, unele frumoase, altele urâte”, a conchis acesta.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, le-a explicat faptul că dacă au probleme sau dacă sunt racolaţi în mediul online să anunţe primul poliţist pe care-l întâlnesc. CRBL a fost însă cireaşa de pe tort. “De la fata mea, Alesia, care are 6 ani şi jumătate, ştiu de acest fenomen numit «Balena Albastră» şi mi s-a zbârlit pielea când am auzit. Poţi să fii cool făcând lucruri frumoase. Eu mă joc Kendama de opt ani pentru că mi s-a părut cool. Este un mod de viaţă, nu stai pe Internet, la televizor, te provoacă”, le-a vorbit artistul elevilor, după care a încins atmosfera pe ritmurile pieselor sale.


    Carmen Dan, Gabriela Firea şi  primarul sectorului 6, Gabriel Mutu,  l-au aplaudat frenetic pe CRBLFoto: Dorin Constanda
Carmen Dan, Gabriela Firea şi primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, l-au aplaudat frenetic pe CRBLFoto: Dorin Constanda


    Primăria Capitalei a demarat, ieri, o campanie în şcoli împotriva jocului sinucigaş Foto: Dorin Constanda
Primăria Capitalei a demarat, ieri, o campanie în şcoli împotriva jocului sinucigaş Foto: Dorin Constanda

Cu toţii au dansat şi au promis la unison că nu vor intra în jocul sinucigaş. Poliţia are în lucru până acum 54 de cazuri, iar în 8 dintre ele a deschis dosar penal.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net