Leii lui Nuţu Cămătaru fac popas la Bucov

Ultima actualizare:
La Zoo Bucov sunt  deja alţi patru lei
La Zoo Bucov sunt deja alţi patru lei

Şi azi va fi balamuc la poarta lui Nuţu Cămătaru. Autorităţile vor veni să ridice animalele sălbatice, pentru care celebrul interlop nu are documente. Mimi Cămătăreasa a spus că fiii ei ar muri dacă ar fi de faţă. Au „noroc” că sunt arestaţi.

Comisari ai Gărzii de Mediu, poliţişti şi veterinari, cu ustensile, maşini şi cuşti vor veni azi la casa Cămătarilor pentru a ridica animalele sălbatice. Reprezentanţi ai organizaţiei Vier Pfoten au fost chemaţi de asemenea pentru a asigura buna desfăşurare a operaţiunilor de tranchilizare şi transport, în cazul celor patru lei şi doi urşi de pe proprietatea lui Nuţu Cămătaru.

Animalele vor fi verificate medical şi transportate la Zoo Bucov, lângă Ploieşti. Aici vor fi adăpostite temporar, în amplasamente existente. „Leii şi urşii vor fi găzduiţi în spaţii provizorii şi vor rămâne la Bucov o lună şi jumătate.

Animalele care vor fi aduse vor avea spaţii separate, nu alături de cele de aici, care şi-au marcat teritoriile. Vom asigura medicaţia şi hrana zilnică necesară: 2 kg de carne de cal pentru fiecare leu şi 12 kg de hrană diversă pentru fiecare urs", ne-a spus Laura Moagher, directorul Parcului „Constantin Stere" de la Bucov.

La Zoo Bucov, administraţia are grijă de alţi patru lei şi patru urşi, care au la dispoziţie suprafeţe întinse, la standarde internaţionale. Luni, în momentul în care poliţiştii şi inspectorii de la Garda de Mediu au intrat pe proprietate cu mandat pentru a face inventarul, animalele mâncaseră şi nu au putut fi tranchilizate.

Concluzia a fost că animalele au fost bine întreţinute, însă nu au carnete de sănătate şi nici alte documente care să ateste că erau deţinute legal sau că au fost sub supravegherea unui medic veterinar. De aceea, animalele vor fi confiscate azi şi ar trebui aplicate amenzi de până la 10.000 de lei.

Grădina Zoologică Bucov, aflată la intrarea în Ploieşti, dinspre Buzău, pare un loc predestinat evenimentelor nefericite. În urmă cu cinci ani, un struţ a fost devorat de câinii maidanezi. În 2010, una dintre îngrijitoare a fost atacată de un iac care a scăpat din ţarc, iar în 2011, jaguarul a evadat şi a atacat un cal. În septembrie 2012, un cangur pitic a fost sfâşiat tot de maidanezi.

Cămătarii sunt consideraţi cei mai periculoşi interlopi din Capitală. Sunt acuzaţi că au afaceri ilegale din care au câştigat sume fabuloase. Nuţu și Sile Cămătaru, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile în urma unei decizii din 23 februarie a Tribunalului Bucureşti.


    La Zoo Bucov sunt  deja alţi patru lei
La Zoo Bucov sunt deja alţi patru lei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg
image
image
image
image
image
image
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net