Litoralul rom├ónesc 2021. C├ó╚Ťi rom├óni ╚Öi-au cump─ârat vacan╚Ťa estival─â la Marea Neagr─â ╚Öi c├ót cost─â pachetul la all inclusive

image
Peste 14.000 de rom├óni ╚Öi-au rezervat p├ón─â acum vacan╚Ťa pe litoralul rom├ónesc

Odat─â cu campania de vaccinare a crescut ╚Öi apetitul rom├ónilor pentru vacan╚Ť─â. Cei de la Litoralulromanesc.ro anun╚Ť─â c─â, ├«n ultima perioad─â, s-au f─âcut mai multe rezerv─âri pentru la var─â, la Marea Neagr─â ╚Öi c├ót cost─â pachetul la all inclusive.

De la ├«nceputul lunii ianuarie, peste 14.000 de rom├óni au achizi╚Ťionat pachete turistice ├«n sta╚Ťiunile autohtone de la Marea Neagr─â, ceea ce reprezint─â o dublare fa╚Ť─â de luna noiembrie, potrivit Litoralulromanesc.ro, turoperatorul num─ârul 1 pe segmentul vacan╚Ťelor pe coasta autohton─â a M─ârii Negre.

ÔÇťOptimismului generat de startul ╚Öi derularea ├«n bune condi╚Ťii a campaniei na╚Ťionale de vaccinare se observ─â ├«n revenirea apetitului rom├ónilor pentru vacan╚Ťe. Mul╚Ťi ├«╚Öi fac deja planurile pentru concediul de var─â ╚Öi ├«╚Öi rezerv─â sejururi pe litoralul rom├ónesc. Compar├ónd cu luna noiembrie - o lun─â ├«nc─â a incertitudinilor ├«n privin╚Ťa evolu╚Ťiei pandemiei ╚Öi a procedurii de aprobare a vaccinurilor dezvoltate de diferite companii farmaceutice, ├«n ianuarie ├«nregistr─âm o dublare a num─ârului de rezerv─âri f─âcuteÔÇŁ, afirm─â Ionu╚Ť Nedea, director general Litoralulromanesc.ro.

Cei care au cump─ârat deja vacan╚Ťe pentru sezonul estival 2021 s-au orientat ├«n special c─âtre sta╚Ťiunile Mamaia- care este ├«n continuare cea mai popular─â destina╚Ťie de var─â pe litoralul rom├ónesc - ╚Öi Eforie Nord.

C├ót cost─â o vacan╚Ť─â pe litoralul rom├ónesc ├«n 2021

Pre╚Ťul mediu al unui sejur achizi╚Ťionat ├«n aceast─â perioad─â a fost de aproximativ 2.700 lei. Dar au fost ╚Öi rom├óni dispu╚Öi s─â aloce bugete mai mari pentru vacan╚Ťa la Marea Neagr─â, rezervarea cea mai scump─â f─âcut─â ├«n luna ianuarie fiind pentru un sejur de 13 nop╚Ťi, cu demipensiune, la un hotel de 4 stele, care a costat peste 16.500 lei.

Printre cele mai solicitate unit─â╚Ťi de cazare r─âm├ón cele care ofer─â servicii all inclusive ╚Öi cele care pun la dispozi╚Ťie facilit─â╚Ťi pentru familiile cu copii.

A crescut cererea pentru all inclusive pe litoralul românesc

ÔÇť├Än perioada analizat─â, observ─âm o cre╚Ötere a cererii pentru pachetele all inclusive, interesul dator├óndu-se reducerilor de p├ón─â la 49% acordate prin programul ├Änscrieri Timpurii. ├Än contextul incertitudinilor generate de pandemie, am venit ├«n sprijinul turi╚Ötilor no╚Ötri cu o asigurare storno care include protec╚Ťia ├«n cazul ├«mboln─âvirii cu virusul SARS-CoV-2. De altfel, mai bine de o treime dintre rezerv─ârile efectuate pentru la var─â includ asigurarea stornoÔÇŁ, precizeaz─â Ionu╚Ť Nedea.

Reprezentan╚Ťii Litoralulromanesc.ro se a╚Öteapt─â ├«n var─â la o revenire a turi╚Ötilor ├«n destina╚Ťie. Asta ├«n condi╚Ťiile ├«n care ├«n sezonul estival precedent s-a ├«nregistrat o sc─âdere cu 20% a rom├ónilor care ╚Öi-au f─âcut vacan╚Ťele la Marea Neagr─â ca urmare a restric╚Ťiilor impuse de pandemia de coronavirus.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg