Liviu Dragnea a împlinit 58 de ani, în închisoare. Mesajul iubitei: «M-am îmbrăcat cu halatul tău, să te simt aproape»

Carmen Dan
Carmen Dan

Pe 28 octombrie, fostul lider PSD, Liviu Dragnea a împlinit 58 de ani. El a primit un mesaj complex, plin de cuvinte la superlativ, din partea lui Carmen Dan. Așa cum era de așteptat și iubita, cu 30 de ani mai tânără, i-a transmis o urare emoționantă.

Miercuri, 28 octombrie, Liviu Dragnea a împlinit 58 de ani, dar nu a putut sărbători cu fast, așa cum se întâmpla în alți ani, pentru că se afla în închisoare. Printre cei care i-au transmis fostului lider urări se numără Carmen Dan și iubita politicianului, Irina Tănase. 

Fostul ministrul de Interne Carmen Dan a anunţat, miercuri, pe pagina personală de Facebook, că l-a găsit pe Liviu Dragnea, de ziua lui, ”acelaşi om puternic şi semeţ”. Dan susţine că nu i-a fost niciodată ruşine de eticheta ”omul lui Liviu Dragnea”. 

Liviu Dragnea a împlinit, în închisoare, 58 de ani
Liviu Dragnea a împlinit, în închisoare, 58 de ani

”Niciodată nu e prea târziu pentru un gând, o vorbă sau o întâlnire, mai ales când e vorba despre oameni care au ales să facă bine atâtor semeni. Pentru cei mai mulţi, Carmen Dan este «omul lui Liviu Dragnea». Niciodată nu mi-a fost ruşine de o astfel de etichetă, cu atât mai puţin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulţi ani de zile. De altfel, dacă mă raportez strict la ultimii 4 ani şi mă uit în rândurile colegilor mei din PSD (partid pe care nu l-am părăsit, aşa cum citeam zilele trecute în presă), îmi este foarte greu să nu identific «oamenii lui Liviu Dragnea». Pentru a nu detalia, spun doar că şi atunci preşedintele partidului îşi dădea OK-ul final pe listele parlamentare şi mă întreb acum dacă nu cumva parlamentarii PSD actuali nu erau în egală măsură oamenii lui Dragnea în decembrie 2016? Chiar şi cei care astăzi au funcţii de conducere. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viaţa merge înainte. Şi cel mai important cred că este să nu regreţi nimic din ce ai făcut, ci doar să înveţi continuu. Despre oameni şi despre fapte”, a scris, miercuri, pe Facebook, Carmen Dan.

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au afișat pentru prima dată împreună în 2018, la Congresul PSD
Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au afișat pentru prima dată împreună în 2018, la Congresul PSD

”Acestea sunt doar o parte din gândurile pe care astăzi am ţinut să le împărtăşesc cu Liviu Dragnea. De ce astăzi? Pentru că aşa cum fac de mai bine de 20 de ani pe data de 28 octombrie, am ales să fiu şi în acest an aproape, atât cât s-a putut, de omul Liviu Dragnea, căruia i-am urat mulţi ani cu sănătate, alături de cei dragi. Am regăsit acelaşi om puternic şi semeţ, pe care cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze, mai ales în această zi”, a încheiat Carmen Dan. 

Irina Tănase, mesaj emoționant de ziua lui Liviu Dragnea 


    Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au afișat pentru prima dată împreună în 2018, la Congresul PSD Sursă foto: Arhivă Click!
Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au afișat pentru prima dată împreună în 2018, la Congresul PSD Sursă foto: Arhivă Click!

Iubita lui Liviu Dragnea a scris, pe Instagram, câteva rânduri în care și-a exprimat dorul pe care îl resimte. „În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Și Pinkie toarce lipită de el, sigur că și ei îi este dor de tine. Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!”, a scris Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea, în prezent în închisoare, la Penitenciarul Rahova.

cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO