Loteria bonurilor fiscale: Peste 6.000 de oameni au bonuri câştigătoare

loteria bonurilor fiscale jpeg
Loteria bonurilor fiscare: Prima extragere a avut loc în data de 13 aprilie, a doua zi de Paşte foto: România Tv

Bătălie mare pentru premiul de 1 milion de lei de la Loteria bonurilor fiscale. În data de 13 aprilie a avut loc prima extragere. Bonurile câştigătoare sunt cele emise în 7 februarie cu valori cuprinse între 6 şi 6,99 lei.

Spre uimirea multora, mii de români au păstrat chitanţele pentru a participa la Loteria bonurilor fiscale, iar, până în prezent, peste 6.000 au depus la administraţiile fiscale bonurile câştigătoare, potrivit unor surse din cadrul ANAF, citate de evz.ro.

Asta înseamnă că fiecare ar urma să primească în jur de 166 de lei. Se pare, însă, că numărul câştigătorilor e în continuă creştere la Loteria bonurilor fiscale. BRD a anunţat, vineri (17 aprilie), că 483 de clienţi ai băncii au efectuat tranzacţii în 7 februarie, cu valori între 6 şi 6,99 lei, astfel că au câştigat la loterie, dacă au păstrat bonurile. Banca îi va anunţa pe toţi săptămâna viitoare, pe aplicaţia mobilă şi prin internet banking.

Loteria bonurilor fiscale: câștigătorii extragerii din 13 aprilie

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile pentru câștigătorii de la Loteria bonurilor fiscale urmând să fie acordate în maxim trei luni.

La prima extragere organizată pentru loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF la studioul TV al Loteriei Române, în a doua zi de Paşte, de la ora 11.30, transmisă televizat în direct, valoarea bonurilor fiscale câştigătoare, de 6 lei, a fost stabilită printr-o extragere în trei etape: o bilă pentru luna emiterii bonului - cifra 2, reprezentând luna februarie, o bilă pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapă, cu trei bile reprezentând valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6.

Loteria bonurilor fiscale: câștigătorii pot revendica premiile până pe 13 mai

Câștigătorii de la Loteria bonurilor fiscale pot afla rezultatele extragerii pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al ANAF şi al Loteriei Române. Ele vor fi afișate pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Premiile pot fi revendicate începând cu prima zi după extragerea din 13 aprilie, până la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător emis în perioada 2 februarie - 28 martie, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termenul de decădere din dreptul de a revendica premiile de către câștigătorii Loteriei bonurilor fiscale. Formularul cererii pentru revendicarea premiilor la Loteria bonurilor fiscale poate fi obţinut gratuit de la administraţia fiscală la care se depune bonul fiscal sau poate fi descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Politia Hunedoara  Foto Daniel Guță jpg
telefon imagine ilustrativa foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati