Maraton al vaccin─ârii la Bucure┼čti, ├«n perioada 7-9 mai!

femeie vaccin jpeg
Valeriu Gheorghi┼ú─â a anun╚Ťat c─â evenimente similare celui de la Timi┼čoara

Ve╚Öti ├«mbucur─âtoare! Coordonatorul campaniei na┼úionale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghi┼ú─â, a anun┼úat c─â ├«n prima jum─âtate a lunii mai va avea loc ├«n Bucure┼čti un maraton al vaccin─ârii similar celui organizat zilele acestea la Timi┼čoara. P├ón─â s├ómb─ât─â sear─â, la ora 20:00, fuseser─â vaccinate aproape 3.200 de persoane, ├«n cadrul maratonului de la Timi┼čoara.

Valeriu Gheorghi┼ú─â a anun╚Ťat c─â evenimente similare celui de la Timi┼čoara, unde zilele acestea are loc un maraton al vaccin─ârii, vor fi organizate ┼či ├«n alte ora┼če, el ar─ât├ónd c─â a discutat deja cu rectorii universit─â┼úilor de medicin─â ┼či farmacie din Rom├ónia, care ┼či-au ar─âtat disponibilitatea de a organiza astfel de evenimente de vaccinare, prin implicarea personalului medical ┼či a corpului academic. Un astfel de maraton a fost deja programat, de altfel, pentru prima jum─âtate a lunii viitoare, ├«n Capital─â.

Unde va avea loc maratonul de vaccinare

"Pe 7-9 mai va fi acest maraton al vaccin─ârii la Bucure┼čti. Foarte probabil, loca┼úiile vor fi dou─â: la Sala Palatului ┼či Biblioteca Na┼úional─â. Trebuie s─â combin─âm acest eveniment medical cu unul social ┼či cultural. Va fi nevoie doar de cartea de identitate.", a declarat Valeriu Gheorghi┼ú─â, s├ómb─ât─â sear─â la Antena 3, conform antena3.ro.Gheorghi┼ú─â a men┼úionat c─â la maratonul de la Bucure┼čti se va putea vaccina oricine indiferent unde are domiciliul. ÔÇ×Cu siguran┼ú─â este un eveniment care, a┼ča cum a observat la Timi┼čoara, este a┼čteptat de mult─â lume, pentru c─â realmente sunt persoane care din comoditate nu intr─â pe platform─â s─â se programeze, sunt persoane care nu se descurc─â s─â intre pe platform─â ┼či atunci cred c─â flexibilitatea ┼či adaptabilitatea la situa┼úia real─â trebuie s─â fie ├«n momentul de fa┼ú─â extrem de important─âÔÇŁ, a ad─âugat Valeriu Gheorghi┼ú─â  la Antena 3.├Än ceea ce prive┼čte rapelul pentru cei care se vaccineaz─â ├«n cadrul acestor vaccin─âri de tip maraton, medicul a precizat c─â se vor organiza evenimente similare, la trei s─âpt─âm├óni ├«n cazul celor ├«n care se folose┼čte serul Pfizer, iar cei care nu se pot prezenta la maraton pot face rapelul ├«n centrele care folosesc acela┼či tip de vaccin.Conform medicului, p├ón─â s├ómb─ât─â sear─â, la la ora 20:00 fuseser─â vaccinate aproape 3200 de persoane, ├«n cadrul maratonului din Timi┼č. ┼×i ├«n municipiul  Deva, unde s├ómb─ât─â a devenit opera┼úional primul centru drive thru, au fost vaccinate 600 de persoane, a ad─âugat Gheorghi┼ú─â. 

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg