Marian Godină a făcut public salariul pe care îl primește de la Poliția Română: "Nu l-am luat stând acasă"

image
Marian Godină a dezvăluit salariul pe care îl încasează lunar din partea Poliției Române Sursă foto: Arhivă personală

Poliţistul Marian Godină a dezvăluit pe Facebook ce salariu primeşte lunar de la Poliţia Română. Acesta a făcut un anunţ similar în 2017, când, pe internet, poliţiştii erau acuzaţi că primesc „salarii nesimţite”.

Poliţistul braşovean a dezvăluit salariul net încasat în ultima lună, decembrie 2020, într-o postare de pe blogul personal. „Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună”, a explicat Godină, în rândurile scrise pe blogul personal. 

„Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba”, a adăugat acesta. Poliţistul lucrează în sistem de 14 ani. „Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a mai subliniat Godină. Mai mult decât atât, acesta a precizat că nu se va număra printre cei care vor participa la protestele sindicaliştilor din MAI împotriva îngheţării salariilor bugetarilor, relatează Adevărul.

Polițistul Marian Godină a strâns o avere frumușică din vânzarea cărții „Flash-uri din sens opus”. Auto-Bild precizează că Marian Godină a încasat peste 67.000 de euro din vânzarea cărții care l-a făcut cel mai celebru polițist din țară. suma obținută l-a ajutat să-și cumpere o casă nouă și a trecut de la un Peugeot din 1995, la un Audi din 2008.

Citește mai multe despre Marian Godină accesând Adevărul

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
drum apuseni
lilia si alexandru jpg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg