Maşină în flăcări, în parcarea unui supermarket din Arad. Cine este bărbatul mort găsit în ea

Ultima actualizare:

    Maşina a explodat în parcarea unui supermarket din Aradfoto: aradon.ro
Maşina a explodat în parcarea unui supermarket din Aradfoto: aradon.ro

O maşină a fost găsită în flăcări, sâmbătă dimineaţă, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, în aceasta aflându-se un bărbat mort. Primele informaţii arată că s-ar fi produs o explozie la autoturism. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat. Conducerea Poliţiei Române trimite specialişti la Arad pentru a sprijini ancheta, echipa fiind coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe.

UPDATE Conform g4media.ro, în maşina care a explodat pe Calea Aurel Vlaicu s-ar fi aflat un afacerist din Arad,  Ion Crișan, patronul firmei Crimatex, o fermă piscicolă specializată în creșterea somnului african.  Omul de afaceri ar fi tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului PNL Sergiu Bîlcea. Anchetatorii iau în calcul ipoteza omorului, mai notează g4media.ro.

UPDATE "Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta", au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române. Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe. 

"În această dimineaţă (n.red. 29 mai), în jurul orei 7, am fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism", au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Arad, conform news.ro.

Acolo au ajuns poliţişti şi un echipaj de pompieril, care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat. În acest caz se fac cercetări pentru a se stabili împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net