Mihai Răzvan Ungureanu, şef la SIE. A depus jurământul

Ultima actualizare:

    Mihai Răzvan Ungureanu este director al SIE de marţi, 30 iunieFoto: Eduard Enea/Adevărul
Mihai Răzvan Ungureanu este director al SIE de marţi, 30 iunieFoto: Eduard Enea/Adevărul

Mihai Răzvan Ungureanu a fost votat de Parlament în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE). Marţi seară (30 iunie) el a depus jurământul.

Mihai Răzvan Ungureanu a spus că faptul că a fost votat în Parlament demonstrează ”maturitatea clasei politice”, el mulțumindu-le președintelui Iohannis și parlamentarilor PNL, UNPR și UDMR.

”Vă mulțumesc pentru încredere și mulțumesc din nou președintelui Klaus Iohannis pentru nominalizarea făcută. Este o misiune care mă onorează, pe care cred că am știința să o fac, să o duc la bun sfârșit și pentru îndeplinirea căreia nu voi precupeți niciun efort”, a declarat Ungureanu, potrivit Mediafax.

El a mulțumit grupului parlamentar PNL pentru modul în care ”a susținut” această nominalizare a sa, precum și parlamentarilor de la UNPR, care ”au înțeles să facă distincția între politica de partid și politica națională”, precum și UDMR, pentru seriozitate.

Plenul reunit al Parlamentului l-a votat maţi, cu 278 voturi "pentru", 6 voturi "împotrivă", iar 5 parlamentari nu au votat, pe senatorul PNL Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE).

La vot au fost prezenţi 289 de parlamentari, din care şi-au exercitat votul 284 de membri ai Legislativului.

După anunţarea votului, Ungureanu a depus jurământul în faţa Parlamentului, în calitate de director al Serviciului de Informaţii Externe.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 martie sfanta mucenita matrona din tesalonic png
FotoJet (7) jpg
tata criminal png
Nobutuka Sada FACEBOOK jpg
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg