VIDEO Cascadorul râsului! Un motociclist plonjează într-o groapă, pe plaja din Vama Veche

Ultima actualizare:

A vrut să se dea «șmecher» dar a dat-o în gropi, la propriu, cu tot cu motocicletă, pe plaja din Vama Veche, sub privirile tinerilor care așteptau relaxați să vadă răsăritul. Un motociclist  a căzut într-o groapă de la malul mării, pe când încerca să facă senzație cu vehiculul din dotare. 

VIDEO Cascadorul râsului! Un motociclist plonjează într-o groapă, pe plaja din Vama Veche
VIDEO Cascadorul râsului! Un motociclist plonjează într-o groapă, pe plaja din Vama Veche

Bărbatul ghinionist s-a făcut de râs în fața a zeci de turiști din Vama Veche, care l-au privit în timp ce gonea de zor pe malul mării ca apoi să ajungă direct în apă, într-o groapă adâncă, în care a rămas blocat cu motor cu tot. 

Năstrușnica întâmplare a fost filmată de scriitorul Dan Niță, care a postat clipul pagina sa de social-media, «Nopți de Vamă». Clipul arată cum, la primele ore ale dimineții, zeci de tineri se așează pe plajă, istoviți după o noapte de petrecere, pentru a privi răsăritul, momentul fiind o adevărată «tradiție» printre vamaioți. 

Liniștea oamenilor este tulburată brusc de un bărbat pe motocicletă care trece în viteză pe malul mării și se ridică puțin în șa, pentru a impresiona turiștii cu autovehiculul său și abilitățile sale demne de cascadorii...râsului. Din cauza unei manevre greșite, bărbatul plonjeză cu tot cu motocicletă în mare, într-un loc destul de adânc, de unde nu mai putea să iasă. 

Inițial, oamenii de pe plajă nu se sinchisesc câtuși de puțin să-l ajute, având în vedere că bărbatul nici nu are voie să se plimbe cu motocicleta pe plajă, o astfel de faptă fiind interzisă prin lege. Câțiva tineri se îndură totuși de ghinionist și îl ajută să iasă din apă cu tot cu motocicleta care l-a băgat în belele. 

Legea plajelor interzice încă din 2006 circulația oricărui vehicul pe nisip, singura excepție fiind mașinile de intervenție la urgențe. Cei care se aventurează cu autovehiculul personal pe plajă riscă o amendă de până la 20.000 de lei. 

Accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plajele Mării Negre sunt interzise”, menționează Apele Române.  

Care este cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc?

Anul acesta turiștii români au luat cu asalt stațiunile de pe litoralul autohton, chiar dacă nu într-un număr atât de mare ca în anii trecuți. Destinațiile preferate nu au fost totuși Mamaia sau stațiunile tinerilor, Costinești și Vama Veche, ci Eforie Nord.

Prețurile sunt destul de piperate și în Eforie Nord, comparativ cu sezoanele anteriaore, dra cu siguranță sunt mult mai accesibile decât în Mamaia, unde tarifele au explodat în 2022.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net