Năstase a ieşit, a salutat, a dispărut

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ultima zi de închisoare, prima zi de libertate. Sau de dispariţie, dacă e să ne luăm după faptul că Adrian Năstase a fost văzut ultima dată intrând într-o clinică privată din Bucureşti, imediat ce a părăsit puşcăria, luni seară. Cert este că în vila din Zambaccian nu a înnoptat nimeni: nici el, nici copiii, nici soţia Dana.

Adrian Năstase a ieşit din închisoare senin, cu zâmbetul pe buze şi prima oprire a făcut-o la o clinică privată, pentru un set complet de analize. Gestul fostului premier a fost comentat de unul dintre avocaţii săi drept „un act normal de igienă sanitară, atât pentru protecţia sa, cât şi a familiei". Potrivit România tv, Năstase a făcut trei ecografii (de cord, abdominală şi de tiroidă), iar în urma verificărilor medicale i-au fost găsite glicemia la limită şi un dezechilibru pe diabet.

Ora 18.00 Adrian Năstase a ieşit din penitenciar şi i-a salutat pe jurnaliştii care-l aşteptau afară

simeon stalpnicul png

Aproape de miezul nopţii, fiul cel mare, Andrei, a fost văzut la o cofetărie - brutărie din apropiere de Piaţa Romană, de unde a cumpărat mai multe produse, cel mai probabil pentru a satisface poftele tatălui său. Şi-a parcat maşina în faţa firmei, a intrat, după care s-a rupt complet filmul.

simeon stalpnicul png

La zece minute, anagajaţii cofetăriei au pus lacătul pe uşă şi au stins luminile. Nici urmă de Andrei Năstase, care a dispărut în noapte. Scenariul a fost foarte bine pus la punct, astfel că, ieri, prima zi de libertate a politicianului a fost sărbătorită în linişte, doar în familie. Fără bliţuri, fără camere de filmat, fără întrebări incomode. Adrian Năstase, care a stat nouă luni după gratii, a „respirat" numai libertate, în linişte, aşa cum şi-a dorit. O arată şi notiţele de pe blogul său: „Dragi prieteni, sper că mă veţi înţelege că, după aceste luni de care vă vorbeam, îmi doresc ca în perioada imediat următoare să stau alături de familie, de cei dragi". „Oaza de pace" să fie oare în casa de vacanţă de la Cornu?

Ora 23.40 Andrei, fiul cel mare, a plecat din patiserie pe uşa din spate, fără să fie văzut

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net