Ne aşteaptă o iarnă plină de zăpadă! Ce spun meteorologii

DECEMBRIE. Se estimează că temperaturile înregistrate vor fi uşor sub cele medii anuale în regiunile nordice, nord-est, dar şi în centrul ţării. În Transilvania, va fi o vreme geroasă, respectiv cu temperaturi de minus 10 grade Celsius. În vest, sud şi sud-est, se estimează un regim termic apropiat de cel normal, ceea ce reprezintă temperaturi maxime, la începutul lunii decembrie , între 2 şi 8 grade şi minime, la finalul lunii, cuprinse între minus 6 şi 3 grade. Precipitaţii mai importante cantitativ se vor înregistra în zonele de sud-est şi în cele centrale.

IANUARIE. Temperaturile vor fi, în general, apropiate de cele normale, dar în sud şi în est, datorită unui val de aer cald, mercurul din termometre va urca uşor peste mediile climatologice. Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi, în general, apropiate de media climatologică, exceptând regiunile vestice şi centrale, unde sunt posibile valori excedentare.

FEBRUARIE. Temperatura aerului va avea valori medii apropiate de normalul climatologic în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile lunare de precipitaţii vor putea fi local excedentare în vestul şi nord-vestul ţării şi apropiate de mediile climatologice în celelalte regiuni.

cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Alexander Lukașenko FOTO AFP
Catalog note scoala elevi profesor FOTO Inquam Photos Octav Ganea jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg