O femeie a fost decapitată cu toporul de propriul fiu la Iași

Încă o mamă ucisă de fiu. Tragedia a avut loc la Iași, miercuri noapte. Bărbatul a luat un topor şi i-a retezat capul celei care i-a dat viaţa. După crimă, ucigașul a dus cadavrul femeii în curtea casei și a anunțat senin poliția 

Femeia decapitată a fost abandonată în curte. Foto: bittv.info
Femeia decapitată a fost abandonată în curte. Foto: bittv.info

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol, a transmis bzi.ro, că în noaptea de 26 spre 27 a avut loc o crimă groaznică în judeţul Iaşi. Un bărbat, cunoscut cu afecţiuni psihice, şi-a omorât mama cu un topor.  

Cum și-a decapitat ucigașul mama 

”În cursul nopții de 26/27 ianuarie, în timp ce se afla la locuința din comuna Ruginoasa, judeţul Iaşi, suspectul folosind un topor i-a retezat capul mamei sale. Cadavrul victimei a fost identificat în grădina locuinței comune. Suspectul a fost internat la Institul de Psihiatrie Socola pentru a se stabili dacă a avut discernământul păstrat la momentul comiterii faptei”, a declarat pentru sursa citată Mihaela Apostol, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. 

Ieşeanul a fost preluat de forţele de ordine şi condus la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi, unde a fost internat. S-a deschis o anchetă unde se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Suspectul va fi supus unor investigaţii pentru a se descoperi dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei, potrivit newspascani.com

Crimă sadică anunțată la televiziune 

În aprilie 2021 s-a înregistrat o altă crimă șocantă, anunțată de data aceasta la un post de televiziune de criminal. Potrivit bzi.ro, bărbat cunoscut, de asemenea, cu afecţiuni psihice a sunat la postul de televiziune Nașul Tv pentru a anunța că și-a ucis mama, o femeie de 69 de ani  

Moderatoarea emisiunii a sunat de urgenţă la numărul unic de urgenţă 112 iar polițiștii s-au deplasat de urgență la locul faptei. În trecut, victima mai fusese atacată și rănită grav de băiat însă scăpase. 

Un bărbat și-a ucis mama cu lemnele din sobă 

În urmă cu câteva săptămâni, un alt bărbat din judeţul Iaşi, cunoscut cu un trecut violent, își făcuse un obicei din abuzurile fizice asupra mamei, pe care o teroriza. Aceasta a apelat la oamenii legii şi, aşadar, a obţinut un ordin de restricţie împotriva propriului fiu. 

Chiar dacă cei doi au avut mai multe neînţelegeri şi certuri, mama şi-a primit fiul în casă. Din păcate, a survenit un nou conflict între cei, doi și de nervi, individul a luat un lemn de foc din sobă şi i-a dat în cap mamei care a leșinat după lovitură iar medicii nu au mai putut-o salva.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net