Se pensa la volan! Au murit şi ea, şi iubitul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Imagini de coşmar, sâmbătă seara, pe drumul dintre localităţile constănţene Poarta Albă şi Castelu. Doi tineri morţi şi o maşină strivită de copac. Vieţile celor doi au fost curmate din cauza inconştienţei şoferiţei. Potrivit singurului supravieţuitor al accidentului, tânăra îşi pensa sprâncenele în timp ce conducea.

Erau tineri şi aveau toată viaţa înainte. Lucica Filote (22 de ani) şi iubitul ei, Mihai Spirolari (26 de ani), din Nisipari se îndreptau, sâmbătă seara, spre Medgidia, cu maşina fetei. Mai aveau un prieten pe bancheta din spate şi mergeau probabil la petrecere, având în vedere că fata a vrut să îşi pensese sprâncenele şi a considerat că nu suportă amânare.

simeon stalpnicul png

În timp ce conducea maşina, a scos o pensetă din geantă şi, cu un ochi în oglindă şi cu celălalt la drum a început să se aranjeze. La un moment dat, într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac. Impactul a fost atât de violent, încât ea şi iubitul ei, aflat pe scaunul din dreapta, au murit pe loc. Prietenul lor însă a supravieţuit. El a suferit răni grave la cap şi la coloană, dar a reuşit, totuşi, să iasă singur din maşina încolăcită pe trunchiul de copac, pe geamul lateral.

simeon stalpnicul png

Tânărul de 30 de ani a fost dus la spital unde a rămas internat. Medicii spun că se va reface. Din cauza accidentului, circulaţia a fost dată peste cap. Şoferul unui autobuz în care se aflau cel puţin 10 călători a fost la un pas de a se răsturna în şanţul de pe marginea drumului. Din fericire, a rămas proptit de un copac. „Nu şi-a dat seama că traficul este blocat de accident şi s-a apropiat prea mult de autocarul din faţă. Atunci când a văzut că este aproape de a-l lovi, a încercat depăşirea pe partea dreaptă, dar nu a avut suficient loc", a povestit, îngrozită, o pasageră.

Accidente în toată ţara

CONSTANŢA. Trei persoane au murit, iar una a fost grav rănită, după ce două maşini s-au ciocnit frontal, în apropiere de Stupina. Şoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un Volkswagen. Trei persoane din Logan au murit, iar o fată în vârstă de 12 ani a fost rănită.

simeon stalpnicul png

IAŞI. Şapte persoane din Ucraina au fost rănite, între care trei sunt în stare gravă, după ce autocarul în care se aflau a fost lovit de un buştean căzut dintr-un autocamion. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în localitatea Mirosloveşti. În autocar se aflau 46 de turişti şi doi şoferi.

CARAŞ SEVERIN. O femeie de 42 de ani a murit, iar doi copii, cu vârste de 11 şi 12 ani au ajuns cu răni uşoare la spital după ce un bătrân a intrat cu maşina în ele, la ieşirea din localitatea Bucov. Şoferul de 82 de ani nu consumase băuturi alcoolice, însă poliţiştii cred că acesta ar fi adormit la volan.

TÂRGOVIŞTE. Două femei şi un copil, pasageri într-un microbuz au fost răniţi, după ce un autoturism a intrat în ei. Accidentul s-a produs sâmbătă noaptea, pe drumul Târgovişte - Câmpulung Muscel. Şoferiţa autoturismului intrase pe contrasens după ce a încercat să evite accidentarea unei femei care mergea pe carosabil.

Poliţistul şi fiica de 13 ani au murit, soţia şi fiul de 18 ani sunt în stare gravă

Accident cumplit şi la Sibiu. Un poliţist din localitatea dâmboviţeană Titu, aflat în maşină cu soţia şi cei doi copii a apăsat prea tare pedala de acceleraţie. El a pierdut controlul maşinii, s-a izbit pe contrasens de un alt autoturism, apoi a fost proiectat într-un tir. Impactul a fost devastator, iar din autoturismul Opel a rămas doar un morman de fiare contorsionate. Şoferul în vârstă de 40 de ani şi fiica lui, de 13 ani, au murit pe loc.

Şoferul mergea cu viteză foarte mare

simeon stalpnicul png

Soţia sa, de 43 de ani, şi fiul lor de 18 ani au ajuns în stare gravă la spital. Femeia a suferit o ruptură de splină şi a intrat direct în sala de operaţii, iar tânărul are un traumatism cranio cerebral şi se află în comă. Ei au rămas internaţi la spitalul din Sibiu. (Ramona Găină)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net